Top
Afslanking

RESTART DIEET

Restart, zoveel meer dan een dieet!
A new way of life! Met het Restart-programma zal je op een 100% natuurlijke manier leren omgaan met voeding en je lichaam in de juiste balans brengen. Samen met je persoonlijke mentor ga je op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam. Restart is zoveel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten en tegelijkertijd ook van lekker eten en een glaasje! Dit traject kan zowel online als in ons instituut gevolgd worden.

WIL JIJ OOK DE BESTE VERSIE VAN JEZELF ONTDEKKEN? 
LIVLIV

Online Traject

Na ons intakegesprek plannen we de eerst afspraak in. Tijdens deze afspraak leggen we alles uit. Hoe gaat het programma in zijn werk, maar ook hoe je thuis aan de slag gaat met wegen, meten, voor foto,…

Na dit gesprek ben je klaar voor je eerste week van start te gaan. We spreken in het begin wekelijks daarna om de 2 weken af. Online trajecten lopen momenteel even goed als in ons instituut. Is de verplaatsing naar ons instituut te groot of laat jou drukke agenda het minder gemakkelijk toe?

Geen excuses meer maak vandaag de start. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

WIL JIJ OOK DE BESTE VERSIE VAN JEZELF ONTDEKKEN? 

IN ONS INSTITUUT

Ook in ons instituut starten we met een intakegesprek. Wanneer je klaar bent voor de start kunnen we ook ineens de start inplannen.

Wekelijks kom je bij ons langs voor een bodyscan en volgen we je voedingspatroon op. Het voordeel is de bodyscan die je bij ons krijgt, maar weet dat het resultaat bij beide opties zal afhangen van je inzet.

Hoe graag wil jij afslanken? Restart werkt. Maar jij moet het willen. En als jij er 100% voor wil gaan, zijn we er voor jou! Maak jij de start ook naar de beste versie van jezelf? We kijken ernaar uit op je verder te helpen!

Combineer met BodySculptor of E-fit

Combineer één van deze voedingspakketten met BodySculptor of E-fit. Voor een optimaal en langdurig resultaat. “Eet gezond en leef gezond”

bfe926b0-b6f9-4195-95d5-2ac72db476ef

testimonials

Restart, zoveel meer dan een dieet! Een slagzin die meteen mijn aandacht trok. Na 2 zwangerschappen had ik wel een aantal bijkomstige kilo's die ik niet op eigen houtje kwijtraakte. Na contact met Joelle die me meer info gaf over de werkwijze was ik overtuigd! Dit ging ik proberen. De eerste fase verliep zeer vlot, dit is de 'moeilijkste' want hierin ga je je eetpatroon aanpassen. Maar zonder problemen rol je in dit nieuwe patroon en Joelle is er steeds om je met raad en daad bij te staan. Een echte mentor! Nu na 3 maand ben ik 10 kg kwijt en weeg ik zelfs minder dan voor mijn eerste zwangerschap! Een gelukkige restarter! Het is een nieuwe gezonde manier van eten en ik hou perfect controle over mijn gewicht.

BOEK NU JOUW GRATIS INTAKEGESPREK

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
× Hoe kan ik je helpen?