Top
figuurcorrectie

Bodysculptor

Instituut Joëlle

BODYCONTOURING

Zware en vermoeide benen? Krijg je die cellulite maar niet weg? Verslapte huid aan buik, armen en hals?

​Ervaar nu de weldaden van Biostimology® in combinatie met een compressie-therapie. Dankzij de lymfedrainage van de BodySculptor Excell+ Gen3 Turbo kan het lichaam nog makkelijker vetten afvoeren maar uiteraard ook afvalstoffen en vocht! De ideale combinatie in strijd tegen cellulite!

Ervaar de gunstige effecten ook op armen en gelaat! Voor een spectaculaire verbetering en versteviging van de huid. De unieke golflengte, Biostimology®, stimuleert naast de lipolyse ook de natuurlijke processen van de huid.

Deze effecten zijn ook snel merkbaar! Om die reden wordt tijdens een behandeling met de BodySculptor alsook behandelbanden aangebracht aan de armen en het gelaat. Voor een echte “Boost” aan de lipolyse wordt een kuur aanbevolen van 12 sessies verspreid over maximum 6 weken.

Lipolyse

Bij BodySculptor draait uiteindelijk 95% rond het opnieuw stimuleren van de natuurlijke lipolyse. Uiteraard kan men met voeding alsook de lipolyse opnieuw stimuleren.

Dit gebeurt dan door minder te consumeren dan het lichaam verbruikt. Niettemin gaat dit proces ook vaak gepaard met een daling van de stofwisseling, de verbranding en zal het lichaam ook proberen om meer te stockeren wanneer je dan wel eens uit de bocht gaat (jojo-effect). Het is dus vaak heel moeilijk, heel complex en vaak ook bijzonder lastig om met enkel alleen voeding af te slanken. Dit wil uiteraard niet zeggen dat je met BodySculptor kan doen en laten wat je wil! Maar er zijn toch een aantal tips en adviezen waar je best dient rekening mee te houden. Dit om het meeste uit je BodySculptor kuur te halen!

DE BEHANDELING

Tijdens een sessie met BodySculptor is de lipolyse bijzonder actief. En de 30 minuten BodySculptor zijn op zichzelf bijzonder efficiënt. En aangezien we BodySculptor vooral doen om de “lipolyse” te trainen laten we dit liefst zo lang mogelijk duren. Het is daarom aan te raden om zeker nà een behandeling met BodySculptor enkele tips te volgen!

​Het consumeren van veel koolhydraten na de behandeling zou ervoor zorgen dat de lipolyse vermindert en alsook de vetverbranding afneemt. Dit zou zonde zijn. Alles draait rond de Lipolyse

DE DAG ZELF

Indien je reeds op de voeding let  en je er een gezonde eetwijze op nahoudt dan bevelen we aan  om toch op de dag van de behandeling enkele regels in acht te nemen. Tijdens een behandeling met BodySculptor wordt de lipolyse geactiveerd en verbruikt het lichaam in hoofdzaak vetten! Het is dus van belang voor een optimaal resultaat dat we dit zolang mogelijk aanhouden. De activatie van de lipolyse blijft nog lang geactiveerd na de behandeling!

​Omwille van de reden wordt geadviseerd om op de dag van de behandeling:

• Tot 6u na de behandeling geen koolhydraten te consumeren

• Tot 2u na de behandeling niet te eten

• Indien omwille van praktische redenen in de agenda er niet anders dan na de behandeling kan gegeten worden (bvba. een behandeling om 11u30, vlak voor de middag) dan adviseren wij een maaltijd bestaande uit hoofdzakelijk proteïnen.

LAAT JE LICHAAM NOG LANG NA DE BEHANDELING VETTEN VERBRANDEN

FAQ

Hoe werkt een kuur?

Het is uiteraard aangewezen om altijd een voeding erop na te houden die bestaat uit gezonde ingrediënten en een regelmatig eetpatroon.

​Het consumeren van voeding draagt uiteraard bij tot een actieve stofwisseling maar weliswaar met de verstandhouding dat de inname van calorieën in verhouding dienen te zijn met het verbruik van het lichaam.

​Het lichaam wordt uiteraard zwaarder als het meer consumeert dan verbruikt. En het wordt lichter als er minder wordt geconsumeerd dan verbruikt. Helaas is het niet zo simpel!

En plots echt niets meer eten of daardoor dan ook onregelmatig eten is uiteraard ook niet de bedoeling. Indien jouw lichaam naast centimeters ook best wel enkele kilootjes mag verliezen adviseren we zeker en vast dit met de coach te bespreken.

Moet ik extra bewegen?

Bij BodySculptor draait uiteindelijk 95% rond het opnieuw stimuleren van de natuurlijke lipolyse. Uiteraard kan men met beweging alleen alsook de lipolyse opnieuw stimuleren.

Dit gebeurt dan doordat het lichaam meer verbruikt dan er geconsumeerd wordt. En alsook omdat je meer spiermassa ontwikkelt. Een hogere spiermassa is een hoger verbruik voor het lichaam. Niettemin is het jammer genoeg allemaal niet zo eenvoudig.

En leeftijd en levenswijze kunnen aslook de lipolyse vertraagd hebben waardoor de resultaten vaak onder de verwachting liggen. Zeker in verhouding met de geleverde inspanningen.

Sport of intensief bewegen

​Tijdens een training verbruikt het lichaam eerst de brandstof die aanwezig is in de bloedcirculatie. Dit wil zeggen dat de vetten die je graag wilt zien verdwijnen eigenlijk niet worden verbrand tijdens de training. Immers pas na 20 à 30 minuten afhankelijk van persoon tot persoon en van nog een aantal andere zaken in het lichaam echt pas  bezig met vetten verbranden. Het zal altijd eerst de koolhydraten aanspreken.

Een training vergt veel moeite en is vaak ook belastend. Zeker voor iemand die al lang geen sport mee beoefend heeft. Ook hierbij gelden strikte aanpassingen aan de voedingsgewoontes en de levensstijl. Veelal is dit moeilijk vol te houden en zijn de resultaten op het niveau van afslanken vaak ook teleurstellend. Voor de duidelijkheid promoot BodySculptor uiteraard sport! Maar sport is voor mensen die hiermee snelle resultaten  wensen vaak erg belastend en teleurstellend!

​Dagelijkse beweging, wandelen of mild bewegen! Natuurlijk kan je ook zonder intensieve sport meer gaan bewegen. Fietsen, wandelen, trappen,… maar ook poetsen, in de tuin werken,… het zijn allemaal leuke manieren om extra te bewegen!

Invloed van Biostimology® op de huid?

De unieke golflengte waarvan Biostimology® gebruik maakt heeft een invloed op de onwillekeurige spieren.Elk bloedvat in het lichaam bevat onwillekeurig spierweefsel en uiteraard bestaat de huid uit tal van bloedvaten.

De specifieke werking van deze therapie zorgt er dus voor dat de dermale lagen van de huid een betere doorbloeding krijgen maar aslook een betere ontlasting van de afvalstoffen.

​De behandeling met Biostimology® biedt aldus een indrukwekkend resultaat wat betreft huidverbetering en -versteviging.

Een zachtere, strakkere en frissere huid!

MAAK JE AFSPRAAK ONLINE VOOR EEN GRATIS TESTSESSIE

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
× Hoe kan ik je helpen?