Top
Ontdek

RESTART TRAJECT

Bij LIVLIV ondersteunen we je niet alleen met gepersonaliseerde trajecten, maar ook met een reeks gezonde, natuurlijke producten. Van afslankkoffie en inspirerende kookboeken tot voedzame maaltijden, relaxthee en smaakvol water—alles om jou op je pad naar welzijn te begeleiden.

✔️Bekijk de video hieronder en ontdek hoe het Restart traject van LIVLIV jou kan transformeren.
✔️Ben je geïntrigeerd of heb je vragen? Vul het contactformulier onderaan in, en we nemen spoedig contact met je op!

WIL JIJ OOK DE BESTE VERSIE VAN JEZELF ONTDEKKEN?
bfe926b0-b6f9-4195-95d5-2ac72db476ef

Hoe werkt het Restart traject?

Ons Restart traject is een traject gebaseerd op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement, waarover je over 3 fases jouw einddoel bereikt: je ideale gewicht krijgen en levenslang leert behouden.

Restart is gezond afvallen met begeleiding. Ons Restart traject is helemaal geen dieet maar een nieuwe kans op een gezonde levensstijl.

Tijdens Restart zorgen wij voor een mindshift, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten. Met de Restart informatie die je aangereikt krijg kan je de kennis opdoen en het in de praktijk omzetten. Tijdens het traject word je je eigen “dieet coach”, je stelt onder meer zelf je voedingsschema op, maar je ziet je coach wekelijks om je daarbij te begeleiden. Tijdens dat moment bespreken jullie je vorderingen.

Restart is geen echt low carb dieet of typisch calorie arm dieet. We hebben het zodanig opgesteld dat het jou alles geeft wat je nodig hebt. Het Restart traject is diëten in het juiste jasje en op een verantwoordelijke, gezonde manier.

BENIEUWD NAAR WAT VORIGE DEELNEMERS ER VAN VONDEN?

Hoe lang duurt Restart?

Restart is een traject dat van vier weken tot een jaar loopt, afhankelijk van je persoonlijke noden. Al voor het kwijtspelen van een paar kilo’s kan je met Restart aan de slag, maar ook voor 40 tot 50 kilo. Het einddoel is je streefgewicht, maar ook de mindshift en de kennis om je streefgewicht blijvend te behouden.

Wie kan aan Restart deelnemen?

Restart is er voor mannen en vrouwen, in alle verschillende levensfases. Ben je een jonge mama die haar zwangerschapskilo’s wil kwijtraken? Zit je in de menopauze? Ben je een man die fitter door het leven wil gaan? Afhankelijk van je lichaamsbouw, je levensfase en je streefgewicht stemmen we een persoonlijke aanpak af op je specifieke wensen, ook als je vegetarisch bent.

Restart gebeurt onder begeleiding van een voedingsdeskundige,  voedingsexpert, voedingsconsulent of diëtiste. Zij helpen jou op de gepaste manier.

Wat kan ik van Restart verwachten?

Een regulier dieet programma voor een korte periode zorgt ervoor dat je snel afslankt, maar eenmaal dat je er mee stopt, komen de kilo’s er snel weer bij. Met Restart kom je te weten hoe je lichaam reageert op specifieke voedingsstoffen, waardoor je jezelf ook na het Restart programma kan monitoren. Een echte hulp bij het afvallen.

Van lichamelijke kwaaltjes als hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en maagproblemen ben je met Restart snel verlost. Meer energie en tevredenheid over je lichaam zijn misschien nog wel de grootste benefits. Dankzij de opgedane kennis kan je herval snel in de kiem smoren.

LIVLIV

Ontdek de voordelen van het Restart traject!

Het LIVLIV Restart traject heeft veel voordelen. Een belangrijk voordeel is het begeleid afvallen. De Restart coach is onmisbaar en helpt je bij elk obstakel. Bekijk nog de andere voordelen.

Een nieuwe start van je leven naar een gezondere levensstijl.

Je ideale gewicht kunnen behalen en behouden.

Meer energie, betere focus, mooiere huid, betere gezondheid & immuniteit.

Deze Restarters gingen je voor en stralen in hun gezonde LIVLIV Lifestyle

Reviews

Hoe het Restart traject bij Joëlle voorgoed mijn leven veranderde!

In de loop der jaren bleef er jaarlijks ongeveer één kilo plakken, dit samen met bloeddrukverlagende medicatie, maakte dat ik als jonge vijftiger geen gezond BMI meer had. Na het zien van een zeer confronterende foto van mijzelf besefte ik dat door enkel te lezen over afslanken en af en toe (kort) een welbepaald crashdieet te volgen, het tij niet ging keren.

Ik zette de stap naar Joëlle, zij stelde mij meteen gerust dat noch mijn medicatie noch de peri-menopauze bezwaren zijn om aan het Restart dieet te beginnen, zij legde alles zeer goed uit en samen met het pakket kon ik mij eerst een beetje inlezen om dan een week later na een grondige planning van start te gaan.

Op 14 februari 2022 ging ik met mijn echtgenoot nog eens gaan eten om nadien er samen met een nimmer aflatende zeer gemotiveerde én motiverende Joëlle voor te gaan. Het traject is zeer goed onderbouwd én samen met de steun, begeleiding en tips and tricks van Joëlle maakte dit dat ik gaandeweg mijn streefgewicht tot twee maal toe lager heb kunnen leggen.

Enkel de beginperiode zou ik omschrijven als een dieet, nadien is het een zoeken naar een nieuw evenwicht en balansom zo tot de beste versie van jezelf te komen. Doorheen het volledige traject staat Joëlle middels de afspraken én via Whatsapp steeds paraat om je vakkundig bij te staan met raad en daad.

Nu, één jaar en half later, ben ik nog steeds op een streefgewicht waar ik voordien nooit van durfde te dromen (ik verloor in totaal 15 kg), voel ik mij veel energieker als voordien én heb ik zelfs bepaalde medicatie kunnen afbouwen.

Het Restart traject vergt op vandaag geen enkel inspanning meer en is een aangename gezonde way of life geworden die ik alleen maar iedereen kan aanraden! Dit alles mede dankzij de super coaching van Joëlle die ik hiervoor niet genoeg kan bedanken!!

LEES DE SUCCESVERHALEN VAN ONZE KLANTEN

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
× Hoe kan ik je helpen?