Top
Ontdek

HET BOOST TRAJECT

Welkom bij het Boost traject! Ontdek via de video hieronder wat het Boost traject van LIVLIV voor jou kan betekenen. Heb je interesse of heb je een vraag? Vul dan onderaan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je direct zin om te starten? Klik hieronder op de knop!

WIL JIJ OOK DE BESTE VERSIE VAN JEZELF ONTDEKKEN?
66c9e0dd-b74a-4794-92b8-af22217490f0

Hoe werkt het Boost traject?

Het LIVLIV Boost traject is gebaseerd op gezonde voeding en ondersteuning van de LIVLIV Afslankthee en Relaxthee.

Gezonde voeding is bij LIVLIV de allerbelangrijkste motor maar dankzij de ondersteuning van de Afslankthee gaan we de vetverbranding stimuleren. De combinatie van de voeding en de Afslankthee zorgen ervoor dat je ook buikvet gaat verbranden. In de avond ga je dan lekker slapen en tot rust komen met de LIVLIV Relaxthee zodat je lichaam kan recupereren.

Echter ons lichaam wordt elke dag vervuild met uitlaatgassen, alcohol, voeding, crème, deodorant, stress,  chemische middelen, schoonmaakmiddelen,… en nog veel meer.

Hoe lang duurt het?

Het LIVLIV Boost traject kan op je eigen tempo. Wil je het doen zonder te zondigen dan kan je snel gaan vermageren. Zondig je af en toe nog dan gaat het iets trager. Ook elk lichaam is anders. Wees mild en luister naar je lichaam.

Wie kan er aan deelnemen?

Iedereen kan het LIVLIV Boost traject volgen behalve mensen die gevoelig zijn aan cafeïne, zwangere- en borstvoeding gevende mama’s, ouderen en kinderen. Let ook op indien je hartproblemen hebt of hebt gehad, raadpleeg dan eerst je arts.

Wat kan ik er van verwachten?

Al de LIVLIV trajecten zijn opgebouwd vanuit 1 groot doel? Ervoor zorgen dat je bewust gaat worden hoe belangrijk je lichaam & geest is en dat gezonde voeding daar een immense rol speelt samen met extra ondersteuning. Indien je echt hier voor jezelf gaat zorgen en de LIVLIV regels gaat hanteren dan kan je die gezonde levensstijl gaan hanteren, je ideale gewicht bereiken en behouden.

Weet ook dat je voor elk LIVLIV traject beroep kan doen op een LIVLIV coach.

Zonder_titel_1000_x_668_px_53.png

Ontdek de voordelen van het Boost traject!

Het LIVLIV Boost traject heeft veel voordelen. Met als allerbelangrijkste streven naar die gezondere balans in je leven. Hier zijn er nog een aantal.

Een betere gezondheid zoals een sterker immuunsysteem, veel meer energie en beter slapen.

Vetverbranding rond buik en billen. Je ideale gewicht bereiken en behouden.

Betere focus en alertheid. Minder opgeblazen gevoel en minder vochtophoping.

RECENSIES

LEES DE SUCCESVERHALEN VAN ONZE KLANTEN

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
× Hoe kan ik je helpen?