Top
Lichaam

Permanente ontharing

Waar hou ik rekening mee als ik met de behandeling start?

• De te behandelen zone 3 tot 6 weken voor het starten van de behandeling  niet meer blootstellen aan de zon.

• Bruinversnellers ,bruin zonder zon of bleekmiddelen dienen tot 2 weken voor de behandeling gestopt te worden.

• 4 weken voor de eerste sessie niet meer waxen of epileren enkel scheren is toegestaan.

• 1 dag voor de behandeling de haartjes nog een laatste keer scheren

• De huid vrijhouden van maquillage, deo en oliën

• Gebruik van medicatie melden

• Tijdens de zwangerschap wordt er NIET gelaserd

Zie en voel het verschil dat LightSheer maakt, zelfs voordat uw behandelprogramma is voltooid. LightSheer biedt snelle laser ontharingsresultaten en veel mensen melden een zichtbare verbetering na de eerste paar behandelingen

De behandeling

Permanente laserontharing is een cosmetische ingreep die wordt gebruikt om ongewenst lichaamshaar permanent te verwijderen. 

De energie van de laserpuls wordt via het lichaamseigen pigment (melanine) tot in de kern van de haarwortels gebracht om daar omgezet te worden in warmte.

Hierdoor raken de haarwortels dermate beschadigd waardoor er geen nieuwe haarcyclus meer kan ontstaan. De omliggende huid blijft bij dit ontharingsproces onaangetast.

Enkel de haren in de anagene fase kunnen behandeld worden door middel van laserlicht, omdat enkel  de haarzakjes van de haren in deze fase pigment(melanine) bevatten. Dit maakt dat meerdere behandelingen met intervallen van 6 à 12 weken noodzakelijk zijn.

Omdat de laserpuls het pigment in de haartjes nodig heeft om te werken , kunnen witte, grijze en blonde haren niet gelaserd worden.

VOLGENDE LASERSESSIES:

ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2024

ZATERDAG 26 OKTOBER 2024

ZATERDAG 7 DECEMBER 2024

FAQ

Wie komt in aanmerking voor laserontharing?

Bijna alle huidtypes van zowel mannen als vrouwen komen in aanmerking voor een laserontharing met als uitzondering negroïde huidtypes. Mensen met een licht huidtype en donkere haren zijn het meest effectief te behandelen. Witte, grijze, blonde en rode haren alsook donshaartjes zijn moeilijker te behandelen omdat zij weinig of geen pigment bevatten.

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Is diodelaser veilig?

Ja! Klinische studies tonen aan dat de diodelaser als enige ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration) de term definitieve haarverwijdering mag dragen. De LightSheer ET handstuk is uitgerust met ChillTop technologie. Deze kop koelt de huid gedurende de behandeling tot 5°C.Zo blijft de huid rondom het haartje goed beschermt. De LightSheer is voorzien van alle wettelijke certificaten. De LightSheer diodelaser verwijdert haartjes die IPL of VPL niet aankan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld dient men rekening te houden met 5 tot 8 behandelingen voor dames, 8 tot 12 behandelingen voor heren. Het exacte aantal is afhankelijk van type huid en haar (kleur en diepte). De eerste behandelingen gebeuren om de 6 weken, verdere behandelingen met een pauze van 8 tot 12 weken tussen. Benen, rug, borst en buik worden met een pauze van telkens 10 tot 12 weken gedaan. Na deze behandeling bent u 80 tot 90 % haarvrij en hoeft u nooit meer te waxen of te scheren.

Zijn de resultaten definitief?

Ja, u mag een permanente vermindering van de beharing van 80 tot 90% verwachten.
Het aantal behandelingen dat nodig is om tot dit resultaat te komen, is afhankelijk van tal van factoren: het lichaamsgebied: de haargroei, huidtype, haarkleur.

Ook hormonale veranderingen in het lichaam hebben hierop hun invloed, zo kunnen donshaartjes veranderen in dikke haren. Dit is een proces waaraan laserbehandelingen niets kan doen. Verkeert u in een hormonale onstabiele fase, dan heeft u waarschijnlijk meerdere behandelingen nodig. Raadpleeg hiervoor uw arts. Hormonale evoluties kunnen na jaren nieuwe haartjes te voorschijn laten komen. Een onderhoudsbeurt of nabehandeling is in dit geval aangeraden, dit aan een nabehandelingstarief. 

MAAK JE AFSPRAAK ONLINE

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
× Hoe kan ik je helpen?