Top
Eco Tan by Sonya

Spraytanning

Spraytanning is al geruime tijd enorm populair in Amerika en Australië. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zonnebank gebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi bruine teint bestaan. Spraytanning biedt hiervoor de oplossing. Het is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen. Dankzij onze jarenlange ervaring in spraytanning kunnen wij de perfecte kleur voor jou helpen bepalen. Geen strepen, geen oranje vlekken, … dat is onze garantie! Het kleurtje blijft 7 tot 10 dagen zitten.

Waarom kiezen voor biologische spraytan?

• Biologische producten ondersteunen duurzaamheid, aangezien de biologische productie van producten de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare hulpbronnen vermindert.

• Gecertificeerde biologische producten worden geproduceerd en geproduceerd zonder het gebruik van synthetische chemicaliën, meststoffen, dierlijke bijproducten of GGO’s (Genetically Modified Organism).

• Het gecertificeerde biologische productieproces werkt in harmonie met de natuur en houdt schadelijke chemicaliën uit onze omgeving. De biologische normen leggen grote nadruk op het bouwen en in stand houden van een gezonde bodem, gewassen en dierenwelzijn.

Het voedsel dat we kiezen om te eten en de producten die we kiezen om te gebruiken, beïnvloeden onze gezondheid en kwaliteit van leven. Het laatste dat ons lichaam nodig heeft, is nog een andere bron van synthetische en schadelijke chemicaliën die in veel alledaagse producten te vinden zijn, aangezien onderzoek heeft aangetoond dat het meeste van wat we op ons lichaam aanbrengen, wordt opgenomen in onze bloedbaan.

Gecertificeerde biologische producten zijn niet alleen vrij van chemicaliën, maar zijn gekweekt, bereid en verwerkt zoals de natuur het bedoeld heeft.

Bruin worden zonder zon

Essentiële ingrediënten

 • DHA (dihydroxyaceton) natuurlijke basis of chemische basis:
  Het belangrijkste ingrediënt in ALLE bruiningsoplossingen en varieert normaal gesproken tussen 8 – 14% in concentratie.
  Alle bruiningsbedrijven beweren de beste beschikbare DHA te gebruiken, maar DHA zal 99,7 – 99,9% zuiver zijn uit alle bronnen… Dus de zuiverheid zou geen overweging moeten zijn.
  De concentratie (dwz 8 – 14%) is van belang als DHA het enige actieve ingrediënt is dat wordt gebruikt, omdat u een DHA-oplossing kunt vergelijken met een andere DHA-oplossing.
 • Erythrulose:
  Het minder bekende actieve ingrediënt dat wordt gebruikt in oplossingen van hogere kwaliteit en niet in veel oplossingen wordt gebruikt vanwege de zeer hoge kosten in vergelijking met DHA. Erythrulose varieert van 0,1% tot 4% in oplossing en is een MUST-ingrediënt vanwege de verbeterde ontwikkelingseigenschappen ten opzichte van DHA.
  Erythrulose is een van de belangrijkste ingrediënten die met DHA werken, want zonder DHA vertrouw je alleen maar op de werking van DHA om je een voldoende donkere kleur te geven.DHA heeft een drempel voor hoe donker je huid kan worden… Met erythrulose toegevoegd, kun je donkerder worden zonder te ‘gooien’ of een ‘oranje’ ondertoon te lijken te hebben. Erythrulose ontwikkelt zich langzaam gedurende 48 uur en vervaagt ook na DHA, zodat u een geleidelijke vervaging krijgt in plaats van een plotselinge verdwijning van de bruine kleur die zich leent voor een fragmentarische vervaging en een gênant einde van uw bruine kleur.
  Sommige merken zullen vals spelen en het gebruik van erythrulose in hun oplossingen vermelden, maar vanwege de hoge kosten van erythrulose ten opzichte van DHA, wordt het vaak gebruikt in zeer kleine concentraties (1% of minder), waardoor ze het gebruik van erythrulose kunnen bevorderen, hoe dan ook. zullen niet echt de vruchten plukken van het gebruik van deze specifieke oplossingen.

Belangrijke ingrediënten

 • BASIS OPLOSMIDDELEN:
  Hoe smerig dit woord ook mag klinken … oplosmiddelen zijn belangrijke componenten van elke cosmetische oplossing, omdat het niet alleen de actieve ingrediënten in de oplossing gelijkmatig oplost en ondersteunt, maar ook werkt om de overtollige oliën op de huid veilig los te maken en op te lossen om een ​​duidelijk pad voor de huid mogelijk te maken. actieve ingrediënten om de bovenste, dode huidcellen te bereiken… waar de oplossing de resulterende bruine kleur zal absorberen en ontwikkelen.Propyleenglycol is het meest basale, maar meest gebruikte oplosmiddel, omdat het een goedkope manier is om de absorptie-eigenschappen van een bruiningsoplossing te verbeteren.De tegenwoordig gebruikte gouden standaardoplosmiddelen zijn echter pentyleenglycol en in mindere mate butyleenglycol. Pentyleenglycol wordt aangeprezen als de beste in deze klasse vanwege zijn eigenschappen om niet alleen een oplosmiddel te zijn, maar ook de geur van de zich ontwikkelende bruine kleur op uw huid te verminderen.Het heeft ook secundaire antimicrobiële eigenschappen waardoor fabrikanten de hoeveelheid gebruikte conserveermiddelen kunnen verminderen (wat een goede zaak is).
 • GEAVANCEERDE LEVERING OPLOSMIDDELEN:
  DMI (dimethylisosorbide)
  DMI is een natuurlijk afgeleid oplosmiddel op basis van suiker dat op dezelfde manier werkt als de bovenstaande glycolen.
  Dit specifieke oplosmiddel is echter speciaal ontwikkeld voor de bruiningsindustrie en werkt weer om de losse vetten tijdelijk op te lossen bij het aanbrengen van de bruiningsoplossing. Dit maakt een snelle levering van actieve ingrediënten mogelijk en geeft de 2 Hour Tan zijn snelle en effectieve absorptie-eigenschappen. (*de huid regenereert deze natuurlijke olie na het aanbrengen en nog meer na het douchen).Zonder dit type ingrediënt zul je merken dat je snelwerkende kleurtjes (1 of 2 uur bruinen) niet donker genoeg zijn, of dat er veel oplossing moet worden aangebracht om een ​​voldoende donker resultaat te krijgen.De negatieve bijwerkingen hiervan zijn…
  1. Oplossingsverspilling (en hogere kosten voor u)
  2. Een zwaar ‘gecoate’ klant met lange droogtijden na applicatie
  3. Een ‘plakkerige’ wachttijd totdat ze de applicatie kunnen afwassen.

De Promotionele FLUFF & de MINST belangrijke componenten

Deze ingrediënten staan meestal aan het einde van de ingrediëntenlijst en worden in extreem lage concentraties gebruikt, maar bestaan puur voor de promotie of marketingcampagne.

Voorbeelden van dit soort zijn…
Huidtoners / verstevigers:
Cafeïne, Aloë Vera (wat de effectiviteit van de oplossing kan belemmeren), Vitaminen, Aminozuren.
Kruiden / Extracten:
Granaatappel, Ginseng, Groene Thee, Druivenblad, etc. etc…
Concentreer u dus op wat het cijfer echt maakt in de secties ESSENTIALS en BELANGRIJK hierboven!

Parfums/geuren/maskeermiddelen

Wanneer je ooit in de media hoort over een huidreactie op een cosmetisch product… of het nu een vochtinbrengende crème, bodylotion of bruiningsoplossing is, zul je merken dat de gebruikte oplossing een parfum of geur bevat.
Parfums die worden gebruikt om de ‘geur’ van de basisbruiningsoplossing te maskeren, zijn de meest waarschijnlijke ingrediënten die deze huidreacties veroorzaken… Probeer dus oplossingen met geurstoffen te vermijden.
Zolang uw oplossing niet onderhevig is aan lange opslagtijden als gevolg van import, moet deze vers genoeg zijn om geen sterke basisgeur te hebben (vooral als deze eenmaal op de huid is aangebracht).

En wat is de hype rond VIOLET, RED, GREEN BASED oplossingen?
‘Helaas’… NIETS!

Het is misleidende marketing. Bruiningsvloeistof in ‘ruwe’ vorm is namelijk een kleurloos product! De violette, rode en groene ‘bases’ verwijzen naar de kleurengids / bronzer die je ziet als deze voor het eerst wordt aangebracht. Deze bronzer is puur voor die ‘instant’ bruine kleur en wordt ook toegevoegd aan de clear tanning solution als visueel hulpmiddel tijdens het aanbrengen (om te zien of er tijdens het aanbrengen nog plekken op de huid zijn overgeslagen). Deze cosmetische bronzer wordt eenvoudigweg van het lichaam gewassen tijdens het douchen en heeft GEEN invloed op de uiteindelijke semi-overheersende (spray)bruining.

Wees voorzichtig: oplossingen die zichzelf bijvoorbeeld op de markt brengen als ‘Green Based’, zullen waarschijnlijk geïmporteerde oplossingen zijn die het natuurlijke proces van groen worden door lange en slechte opslag zijn begonnen. Het is waarschijnlijk dat deze marketingtruc is gestart om van deze negatieve eigenschap (die groen wordt met ouderdom) een positieve eigenschap te maken.

Samenvatting

De meeste bruiningsoplossingen bevatten verschillende ingrediënten in alle 4 categorieën, maar het specifieke ingrediënt in elke klasse zal variëren in type en kwaliteit.

Als je door de hype heen kijkt en de juiste vragen stelt, ben je veel minder tijd kwijt aan het afvragen of je het ‘beste’ bruiningsproduct op de markt hebt en veel meer tijd om te weten dat je de beste gebruikt…

Dus alsjeblieft… Geloof de hype niet!

know your tan

Wat is het verschil tussen Winter Skin, Invisible Tan en Tanning Mousse?

 • Winter Skin wordt aanbevolen voor lichte tot medium huidtinten. Het is een geleidelijke vochtinbrengende crème die je na een paar keer aanbrengen een zachte honingkleur geeft. Het is ook een geweldige bruiningsversterker.
 • Invisible Tan wordt aanbevolen voor medium tot olijfkleurige huidtinten. Het is een eenmalige applicatiecrème die onzichtbaar is om te dragen, net als je moisturizer. Trek het aan, draag een witte jurk en na 6-8 uur krijg je een prachtige honinggloed. Het beste is dat niemand weet dat je het draagt!
 • Tanning Mousse is voor alle huidtypes en is een “snelle” bruine kleur. 1 uur voor lichtbruin en 4 uur + voor een gebronsde kleur.ent goes here, click edit button to change this text.

Hoe lang gaat een zelfbruinend product mee?

Eco by Sonya duurt ongeveer een week, afhankelijk van de conditie van de huid. De meest gebruikelijke manier om uw bruine kleur te verlengen, is door tweemaal daags een vochtinbrengende crème aan te brengen. Eco by Sonya’s kan voor onbepaalde tijd worden onderhouden door vervolgbehandelingen in te plannen en door Winter Skin Gradual Tanner te gebruiken, een bruiningslotion met de goudbruine kleur erin ingebouwd!

Kan een zelfbruiningsproduct worden verwijderd?

Sunless tan is niet gemakkelijk af te wrijven. De kleur vervaagt gewoon na verloop van tijd, omdat je je dode huidcellen verliest. Als je de bruine kleur wilt verwijderen, kun je het beste een Extreme Exfoliant Glove of Pink Himalayan Salt Scrub gebruiken om de huidcellen die de gebruinde kleur bevatten los te maken. We houden van de Eco by Sonya Extreme Exfoliant Glove als zowel een tanverwijderaar als een voorbereidingstool voor de volgende spraytan-sessie. Het kan ook zijn dat onderdompelen in een jacuzzi of zwembad helpt om de kleur sneller te verwijderen of te vervagen.

Zal een zelfbruiningsproduct tatoeages bedekken of beschadigen?

Onze kleurtjes zullen tatoeages niet bedekken of beschadigen. In feite lijken tatoeages een beetje helderder en kleurrijker met een hydraterende Eco van Sonya.

Hoe lang na het aanbrengen mag ik in het water of in het zweet?

U kunt het beste 8 uur wachten voordat u in contact komt met water of vloeistoffen. We raden aan om je te spoelen voordat je deelneemt aan inspannende activiteiten die ervoor kunnen zorgen dat je zwaar gaat transpireren. Na uw eerste douche kunt u een normaal leven leiden en alle activiteiten doen die u normaal ook doet.

Hoe kan ik de natuurlijke afschilfering van bubbelbaden, zwembaden en de oceaan minimaliseren nadat ik een spraytan of een zelfbruiningsproduct heb aangebracht?

Nadat je kleurtje volledig is ontwikkeld en je de begeleidende bronzer hebt afgespoeld, is het volkomen veilig om het water in te gaan. Het is het beste om een sterke waterbestendige zonnebrandcrème te gebruiken. Dit soort zonnefilters stoten het water van je huid af en helpen je kleur langer rijker te houden. Het wordt ook aanbevolen om af te spoelen nadat u in water bent geweest dat een hoog gehalte aan chloor of zout kan bevatten. Deze kunnen erg hard zijn voor je huid, waardoor de bruine kleur sneller wegslijt. Nadat je hebt afgespoeld, laat je het aan de lucht drogen en breng je indien nodig meer zonnebrandcrème of vochtinbrengende crème aan.

Zal een zelfbruiner van Eco by Sonya vlekken maken op mijn pyjama of lakens?

Eco by Sonya-producten geven geen vlekken op uw kleding en lakens. De bruiningsoplossing kan echter vlekken maken op zijde, nylon, wol en polyester. Aangezien er een bronzer in de spray zit, kunt u uw dure kleding het beste pas dragen nadat u bruin is geworden en de bronzer volledig is afgespoeld. Als je met de bronzer op je huid slaapt en je kleurtje laat ontwikkelen terwijl je slaapt, kun je het beste een losse pyjama dragen en een handdoek over je kussen leggen om te voorkomen dat de bronzer wordt overgedragen door transpiratie terwijl je slaapt. Probeer huid-op-huidcontact te vermijden terwijl u slaapt – zelfs met anderen! Nadat je de bronzer hebt weggespoeld, is er geen afwrijven of overdracht van de kleur.

Waarom heb ik een exfoliant nodig?

Het is erg belangrijk om uw huid te exfoliëren voor uw bruiningssessie en zorgt ervoor dat de bruiningsoplossing wordt opgenomen in uw nieuwe en frisse huidcellen, wat resulteert in een gladdere, zachtere en langduriger bruine teint. Als u ervoor kiest om niet te exfoliëren voordat u bruin bent, kunt u een droger uitzien en kunnen er veel eerder dan normaal schilfers of vlekken optreden, waardoor u uw kleurtje volledig moet scrubben. Het is altijd het beste om een gelijkmatig, consistent palet te hebben bij het maken van een meesterwerk!
We gebruiken de Pink Himalayan Salt Scrub graag voor het exfoliëren van 24 tot 48 uur voorafgaand aan het zonnen, en ook om een aanhoudende kleur te verwijderen.

Wat is de beste exfoliator en nazorg?

Afschilfering is essentieel voor het aanbrengen, maar schadelijk na uw spraytan. Je kleurtje wordt vastgelegd in vele lagen dode huidcellen. Het verminderen van de snelheid waarmee deze lagen vervellen, zal leiden tot een langer aanhoudende bruine kleur.

De Extreme Exfoliant Glove kun je het beste 4 of 5 dagen na een spraytanning gebruiken, dit zal je helpen voorkomen dat de teint op plekken afslijt als gevolg van een droge huid. De handschoen is gemaakt van natuurlijke plantaardige vezels. De vezels zwellen op en vormen een zachte, niet-irriterende wrijving, waardoor uw huid maximale exfoliatie kan bereiken zonder het gebruik van oliën of crèmes, die een barrière op de huid kunnen achterlaten, waardoor de bruine kleur niet volledig wordt opgenomen en ontwikkeld. Veel exfoliërende handschoenen die tegenwoordig op de markt zijn, bevatten scherpe materialen (zoals walnotenschillen die de huid kunnen schrapen). Zorg ervoor dat u deze producten volledig vermijdt.
Om de levensduur van de Tan te verlengen, raden we aan om Gradual Tanner Winter Skin te gebruiken na het gebruik van Extreme Exfoliant Glove

Kan een mens nog bruin worden in de zon bovenop een Eco by Sonya bruiningsproduct?

Ja, natuurlijk kun je er natuurlijk bovenop bruinen. Houd er echter rekening mee dat een spraytan geen SPF-bescherming biedt. Zorg ervoor dat u de juiste veiligheidsmaatregelen neemt en uw huid tegen de zon beschermt door uw zonnebrandcrème regelmatig en royaal aan te brengen.

Vertaalresultaten Normaal gesproken heb ik sproeten in de zon... Zal een zonloze kleur sproeten veroorzaken?

Een zelfbruiningsproduct veroorzaakt geen sproeten op de huid. In feite doet het net het tegenovergestelde. De bruine kleur helpt om je reeds bestaande sproeten te mengen, waardoor ze minder opvallen.

Waarom zit er geen SPF in de bruiningsproducten van Eco by Sonya?

Aangezien SPF slechts ongeveer 4-8 uur op de huid blijft zitten, zou het misleidend en onveilig zijn voor onze klanten om de zonbescherming op te nemen. Onze bruine kleurtjes blijven een week of langer zitten, dus het is duidelijk dat de SPF niet gedurende de hele levensduur van de bruine kleur blijft zitten, daarom is het erg belangrijk om je zonnebrandcrème zo vaak mogelijk aan te brengen!

Moet ik me scheren voor of na de Eco by Sonya-toepassing?

Alle scheren en harsen is een vorm van exfoliëren, dus het is het beste om al je scheerbeurten te doen vóór het (spray)bruinen, bij voorkeur minimaal 8 uur voor het zonnen. Door te scheren en harsen na je kleurtje kun je een deel van de gebruinde huidcellen verwijderen, dus zorg ervoor dat je een schoon nieuw scheermesje gebruikt met een scheerschuim of lotion om te voorkomen dat je te veel over de huid schraapt. Onze Mint & Coconut Wash Gel van Lemongrass Pink Grapefruit is een perfect scheeralternatief voor schadelijke scheerschuim of lotion.

Ik hou van mijn Eco by Sonya zelfbruiner, maar ik wil het donkerder.

We raden aan om de Gradual Tanning Winter Skin een paar dagen na een spraytanning te gebruiken om de kleur aan te vullen die tijdens de levensduur van uw kleurtje verloren kan gaan, veroorzaakt door natuurlijke exfoliatie en slijtage. Gradual Tan Extender Winter Skin kan alleen of over een spraytan worden gebruikt.

Ik hou van mijn Spray Tan zoals het is - hoe onderhoud ik het?

Voor het beste resultaat is het altijd het beste om je kleurtje twee keer per dag te hydrateren met lotion, of de Gradual Tan Extender Winter Skin. Onze Gradual Tanner is extreem hydraterend en zit vol luxe ingrediënten zoals Aloë Vera, Cahmomile en Geranium en Cacao.

Welke stoffen moet ik vermijden nadat mijn kleurtje net is aangebracht?

Zijde, leer, spandex, lycra, nylon en rekbare of nauwsluitende materialen moeten worden vermeden. Je Eco by Sonya zelfbruiner is het meest kwetsbaar nadat het net is aangebracht, dus je kunt deze stoffen het beste minstens 12 uur vermijden, of totdat je je eerste douche hebt uitgespoeld om de bronzer te verwijderen. Vermijd ook strakke kledingstukken zoals beha’s, sportbeha’s, sokken en tennisschoenen, laarzen en schoenen met gesloten neus totdat je de kans hebt gehad om te spoelen.

Zijn jullie producten veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap?

Wij zijn van mening dat geen enkel product mag beweren dat het voor iedereen veilig is, aangezien sommige mensen nog steeds kunnen reageren op natuurlijke ingrediënten zoals noten en aardbeien. We raden een 24-uurs patchtest aan en een consult met uw huisarts.
We hebben een enorme aanhang van zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, omdat we NIETS synthetisch of kunstmatigs bevatten.

Word ik oranje of streperig met een Eco by Sonya-bruiningsproduct?

We zijn trots op het produceren van niet-oranje, onberispelijke, geurloze meesterwerken. Onze bruiningsproducten bevatten geen synthetische voedingskleurstoffen, die vlekken op je huid veroorzaken. GEEN synthetische groene of oranje basis, alleen CACAO.

MAAK JE AFSPRAAK ONLINE

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
× Hoe kan ik je helpen?