Top
huidverbetering

PHFORMULA

Instituut Joëlle

Huidresurfacing

Alhoewel het al sinds de jaren 1980 in één of andere vorm bestaat, is huidresurfacing de volgende stap van huidverzorging en antiaging. Wetenschappelijk onderzoek heeft de kennis en de werkingsmethode van huidresurfacing blootgelegd, waardoor we nu heel veel inzichten hebben in wat huidresurfacing doet en het potentieel dat het heeft. Van continue CO2 laser tot niet-ablatieve vormen van laser, is huidresurfacing een van de snelst groeiende markten in de sector

pHformula heeft de technologie van huidresurfacing nog verder ontwikkeld; met dermatologische niet-invasieve en op maat gemaakte behandelingen die 3 decennia van wetenschappelijke, medische en huidtechnische kennis en ervaring combineert.

Ons huidresurfacingssyteem is gericht op de noden van elk huidtype – van huidveroudering, hyperpigmentatie, chronische roodheid tot huiden met neiging tot acné – en zelfs enkel een boost. Verschillende behandelingen kunnen gecombineerd worden in speciaal ontworpen protocollen met gecontroleerde sterkte en dieptewerking afhankelijk van de gevoeligheid van de huid.

Ons ‘laag-op-laag-en-niet afspoelen’ behandelingen moeten niet getimed worden omdat de producten zelf-neutraliserend zijn. Een pakket met geïntegreerde ondersteunende producten kan thuis gebruikt worden om de best mogelijke resultaten te garanderen. De ‘outside-in’ en ‘inside-out’ filosofie brengt krachtige nutriënten die van binnenuit aan het werk worden gezet terwijl de huid snel wordt hersteld aan het oppervlak.

Professionele pHformula behandelingen

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

​Meer dan een peeling

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

• Huidveroudering, rimpelvermindering en het verstrakken van de huid
• Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
• Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
• Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

Instituut Joëlle

A.G.E.

Huidveroudering is een proces dat veel eerder begint dan we denken. Huidveroudering begint al bij ongeveer 25 jaar. De eerste tekenen zijn een vochtarme huid, waarna al snel het collageengehalte in de huid afneemt. Het gevolg is dat de huid volume verliest en rimpels vertoont. Wil je huidveroudering vertragen en een jongere huid? Ervaar het verschil bij de pHformula huidspecialist.

M.E.L.A.

Al meer dan 2 miljoen mensen binnen Nederland hebben te maken met hyperpigmentatie. Overmatige pigmentaanmaak door bijvoorbeeld zon of medicatie kan onsierlijke bruine vlekken in het gezicht geven. Vaak wordt dit als storend ervaren. Wil je een egale huidskleur zonder pigmentvlekken? Ervaar het verschil bij de pHformula huidspecialist.

A.C.N.E.

Acne is een huidprobleem dat vanaf de pubertijd bij alle leeftijden kan voorkomen. Door een overschot aan mannelijke hormonen kan zowel bij mannen als vrouwen acne ontstaan. De talgklier raakt ontstoken door de acne-bacterie. Het gevolg is een puist, die uiteindelijk zelfs littekens kan geven. Acne komt voor over het hele lichaam. Wil je ook een schone, zuivere huid zonder puistjes en mee-eters? Ervaar het verschil bij de pHformula huidspecialist.

C.R.

Een chronisch rode huid kan behoorlijk vervelend zijn. Dit kan komen door couperose of verbranding. Ook kan de huid rood aanzien door een bacteriële verstoring. Deze aandoening wordt vaak met zware medicatie behandeld, waardoor de weerstand van de huid achteruit gaat. Wil je een directe en minder schadelijke behandeling, dan is de CR Resurfacing iets voor jou! Ervaar het verschil bij de pHformula huidspecialist.

MAAK JE AFSPRAAK ONLINE

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
× Hoe kan ik je helpen?