Gratis verzending in onze shop

Top
afslankprogramma

RESTART

WAT IS HET RESTART AFSLANK PROGRAMMA?

  • uitgebalanceerd traject met gezonde en natuurlijke voeding.
  • in combinatie met 100% natuurlijk voedingssupplement.
  • vermindert groot deel van je fysieke klachten en zorgt voor ontgifting, meer levensvreugde en energie.
  • we doorlopen de 3 fasen samen met jouw mentor.
  • ons einddoel: Je ideale gewicht bekomen en levenslang behouden.
  • wordt je eigen coach. Dit zorgt voor een mindshift waardoor je levenslang van je gezonder lichaam kan genieten.

WAT KLANTEN ZEGGEN:

“Joëlle is een topdame. Altijd vriendelijk, altijd behulpzaam en ze gaat enkel voor de beste begeleiding. Ik maak al jaren gebruik van hun diensten maar dank zij het RESTART voedingsprogramma ben ik zelfs 10 kg kwijt geraakt in 2 maanden tijd. Zonder de begeleiding van Joëlle had ik het nooit volgehouden.”

STARTEN MET AFSLANKEN?

FASE 1 DE ONTGIFTINGSFASE

De eerste fase is de meest stricte fase met als hoofddoel je lichaam zich laten herstellen. Je neemt elke dag een ampul en er worden enkele voedingsingrediënten weggelaten. Zo gun je je maag en darmen rust. Je eet alleen lichte voeding opdat beide zich zouden herstellen. Zo ontdoet je lichaam zich van afvalstoffen.

Deze fase duurt twee tot zes weken.

FASE 2 DE ZOEKFASE

In de zoekfase gaan we op zoek naar wat werkt voor jouw lichaam en wat niet. Zo ontdek je welke voedingsstoffen je nodig hebt om een stabiel gewicht te behouden en welke je beter mijdt. In deze fase blijf je afslanken, op een tempo op maat.

De duur van deze fase is afhankelijk van je reacties op de voedingsmiddelen, je streefgewicht en hoe gevoelig je bent aan overgewicht.

.

FASE 3 DE LEEFFASE

In deze fase stellen we een plan op om je gewicht en levensstijl te kunnen behouden na Restart en zonder begeleiding. Wij hopen jullie op deze manier te leren levenslang je gewicht te behouden, te leren compenseren en vooral jezelf te leren kennen…

Instituut Joëlle

AMPUL

100 % Natuurlijk. De energetische ampul neem je enkel in de eerste fase. De basisvloeistof is gedestilleerd water dat werd aangelenkt met citroenzuur en carnitine. Deze vloeistof werd vervolgens geënergetiseerd.

Snel resultaat op een gezonde manier. Deze energie wordt bij het innemen van de ampul door je speekselklieren opgenomen waardoor je vetverbranding verhoogt en je hongergevoel onderdrukt wordt.

Resultaat: je grijpt minder naar snacks, brengt je emotioneel in balans en boek je sneller resultaat.

STARTEN MET AFSLANKEN?

DE WEEKPLANNER

In de zoekfase weeg je je elke ochtend en noteer je alles wat je eet in de weekplanner. Als je je op een bepaald punt niet goed voelt, maagpijn, diarree of wat dan ook kunnen we snel op zoek naar de oorzaak. Het is dus belangrijk dit ook te noteren.

Instituut Joëlle

RECENSIES

Anonieme getuigenis van een tevreden klant

Restart, zoveel meer dan een dieet! Een slagzin die meteen mijn aandacht trok. Na 2 zwangerschappen had ik wel een aantal bijkomstige kilo’s die ik niet op eigen houtje kwijtgeraakte. Na contact met Joëlle die me wat meer info gaf over de werkwijze van Restart was ik overtuigd. Dit ging ik proberen!

De eerste fase verliep zeer vlot,dit is de ‘moeilijkste’ want hierin ga je je eetpatroon aanpassen maar zonder probleem rol je in dit nieuwe patroon en Joëlle is er steeds om je met raad en daad bij te staan. Een echte mentor!

Na 3 maand ben ik 10kg kwijt en weeg ik zelf minder dan voor mijn eerste zwangerschap! Een gelukkige Restarter! Het is een nieuwe gezonde manier van eten en ik hou perfect controle over mijn gewicht!

 

Op 18 mei 2020 ben ik gestart met Restart Online. Ik had in de week er voor afgesproken met Joëlle via FaceTime, in dit gesprek toonde ze mij hoe Restart werkte aan de hand van de boekjes en hoe ik mijn weekplanning moest opstellen. Ik stuurde wekelijks mijn planning aan haar door en Joëlle stuurde bij waar nodig, ook kon ik steeds bij haar terecht via telefoon of whatsapp als ik vragen had.

Wanneer een volgende fase eraan kwam, had ik in de week ervoor een FaceTime-gesprek met Joëlle, zodanig dat mijn planning nog tijdig kon opgemaakt worden  om haar door te sturen.

Ik kan Restart online alleen maar aanbevelen. Een degelijke online begeleiding van Joëlle en geen vraag is haar teveel! Ik weeg 10kg minder en heb een nieuwe levens-/eetstijl. Ik kan dit iedereen aanbevelen, ook vanop afstand kan je werken aan je figuur werken. Niet wachten, RESTARTEN!

VOOR & NA

Anonieme getuigenis van Restart programma

Restart, het proberen waard nu ik 50 ben en de kilo’s wat makkelijker blijven hangen, dacht ik maar wat voor mij belangrijk is; hoe behoud ik mijn gewicht erna want afvallen is niet mijn grootste probleem maar netjes op gewicht blijven wel. Het jojo effect dus. Met restart kreeg ik de juiste begeleiding, het is niet enkel afslanken maar een mindsetting qua voeding, anders leven en anders eten en op langer termijn leren compenseren. Een cheatmeal kan maar compenseer het dan later met lichtere maaltijden.

Dat afslankmaaltijden niet persé saai een smakeloos hoeven te zijn heb ik ook geleerd. Ik geniet nu meer dan ooit van elke maaltijd en elk tussendoortje. Eet veel meer groenten en fruit. Het feit om te kunnen terugkoppelen naar mijn coach helpt ook enorm en de wekelijkse weegcontrole is een tool die althans voor mij onmisbaar is.

Na wat kilo’s minder lukt ook alles beter. Meer energie en zin om te bewegen. Pijn in gewrichten verdween. Gewoon gezonder leven is zo een grotere levenskwaliteit. Ook het ‘beter in mijn vel-gevoel’ maakt van mij een aangenamer persoon. Dank aan restart, en de naam zeg het zelf, ben ik opnieuw gestart met ‘anders’ leven en dank aan mijn coach blijf ik geloven in mezelf.

VOOR & NA

Anonieme getuigenis Restart Afslanktraject

“Half augustus nam ik de beslissing voor mezelf. Ik wou graag een 7 tal kilo vermageren. Ik nam contact op met Joëlle en mocht de dag nadien al gaan voor een gesprekje. In dit gesprek toonde ze mij verschillende manieren om dit aan te pakken.

Restart sprak me het meest aan. Joëlle toonde mij, zoals een echte onderwijzeres, hoe Restart werkt. Alles was heel duidelijk. Ze hielp me om mijn weekplanning correct op te stellen. Dit lukte heel goed. Ik stuurde deze elke week door en ze stuurde me bij indien nodig.

Ik had ook heel veel aan al de bemoedigende sms’jes.. zelfs op afstand hield ze me in het oog..en hielp ze me super! Ze gaf me steeds het gevoel “jij kan het en doet het super goed”. Dat gaf me vleugels!

Sinds ik startte met Restart (19 augustus) ben ik een 10 tal kilo kwijt. Dat had ik zelf niet durven dromen. Ik heb echt een nieuwe eetstijl nu en voel me daar fantastisch bij.
Sinds “Restart” en “Joëlle” heb ik veel meer zelfvertrouwen. Nu ik mijn streefgewicht behaalde kan ik nog steeds bij haar terecht met vragen… Zalig! Restart kan ik echt iedereen aanbevelen… de beste keuze die ik ooit maakte!

VOOR & NA

Anonieme getuigenis Restart Afslanktraject

Tijdens de eerste lockdown vlogen de kilo’s er galant weer aan. Ik heb niet veel nodig om verleid te worden. Gelukkig werd ik er niet van! Toen ontdekte ik via Joëlle restart. Na een beetje twijfelen nam ik contact op met haar en haar enthousiasme stak mij onmiddellijk aan alsook de visie van restart. Wie kan er nu tegen gezonde voeding zijn. Maar toch.. al zoveel diëten geprobeerd! Zou dit wel lukken. En het lukte!!!!!

De eerste week was ik al 3,8kg kwijt. Nu na 8 weken is er een verschil van 10 kg! Dit resultaat had ik zelfs nog niet durven dromen. Liep alles van een leien dakje? Soms niet! Er waren momenten van twijfel, onzekerheid. Maar de begeleiding van Joëlle is super persoonlijk.

Een grondige analyse van mijn planning, een evaluatie van de voorbije week, tips en tricks om de week vlot door komen een berichtje tussendoor met de vraag of alles OK is! Heel dikke merci hiervoor Joëlle. Ik voel mij terug goed in mijn lichaam, heb veel energie, zin om aan de dag te beginnen.

Na 8 weken heb ik een ander mindset en ben klaar om mijn goed eetpatroon verder toe te passen en te genieten van het leven op een gezonde manier. Joëlle, ik hoop dat je nog veel vrouwen en mannen op het goede spoor kan zetten met restart! MH

VOOR & NA

STARTEN MET AFSLANKEN?

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
× Hoe kan ik je helpen?