Top
afslankprogramma

RESTART

Het Restart traject van Christoff

Vlaams zanger Christoff De Bolle vertelde in de Cooke & Verhulst show over zijn positieve ervaring met Restart . Hij werd intensief begeleid bij ons.

WAT IS HET RESTART AFSLANK PROGRAMMA?

  • uitgebalanceerd traject met gezonde en natuurlijke voeding.
  • in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement.
  • vermindert groot deel van je fysieke klachten en zorgt voor ontgifting, meer levensvreugde en energie.
  • we doorlopen de 3 fasen samen met jouw mentor.
  • ons einddoel: Je ideale gewicht bekomen en levenslang behouden.
  • word je eigen coach. Dit zorgt voor een mindshift waardoor je levenslang van je gezonder lichaam kan genieten.

WAT KLANTEN ZEGGEN:

“Joëlle is een topdame. Altijd vriendelijk, altijd behulpzaam en ze gaat enkel voor de beste begeleiding. Ik maak al jaren gebruik van hun diensten maar dank zij het RESTART voedingsprogramma ben ik zelfs 10 kg kwijt geraakt in 2 maanden tijd. Zonder de begeleiding van Joëlle had ik het nooit volgehouden.”

STARTEN MET AFSLANKEN?

FASE 1 DE ONTGIFTINGSFASE

De eerste fase is de meest stricte fase met als hoofddoel je lichaam zich laten herstellen. Je neemt elke dag een ampul en er worden enkele voedingsingrediënten weggelaten. Zo gun je je maag en darmen rust. Je eet alleen lichte voeding opdat beide zich zouden herstellen. Zo ontdoet je lichaam zich van afvalstoffen.

Deze fase duurt twee tot zes weken.

FASE 2 DE ZOEKFASE

In de zoekfase gaan we op zoek naar wat werkt voor jouw lichaam en wat niet. Zo ontdek je welke voedingsstoffen je nodig hebt om een stabiel gewicht te behouden en welke je beter mijdt. In deze fase blijf je afslanken, op een tempo op maat.

De duur van deze fase is afhankelijk van je reacties op de voedingsmiddelen, je streefgewicht en hoe gevoelig je bent aan overgewicht.

.

FASE 3 DE LEEFFASE

In deze fase stellen we een plan op om je gewicht en levensstijl te kunnen behouden na Restart en zonder begeleiding. Wij hopen jullie op deze manier te leren levenslang je gewicht te behouden, te leren compenseren en vooral jezelf te leren kennen…

Instituut Joëlle

AMPUL

100 % Natuurlijk. De energetische ampul neem je enkel in de eerste fase. De basisvloeistof is gedestilleerd water dat werd aangelenkt met citroenzuur en carnitine. Deze vloeistof werd vervolgens geënergetiseerd.

Snel resultaat op een gezonde manier. Deze energie wordt bij het innemen van de ampul door je speekselklieren opgenomen waardoor je vetverbranding verhoogt en je hongergevoel onderdrukt wordt.

Resultaat: je grijpt minder naar snacks, brengt je emotioneel in balans en boek je sneller resultaat.

STARTEN MET AFSLANKEN?

DE WEEKPLANNER

In de zoekfase weeg je je elke ochtend en noteer je alles wat je eet in de weekplanner. Als je je op een bepaald punt niet goed voelt, maagpijn, diarree of wat dan ook kunnen we snel op zoek naar de oorzaak. Het is dus belangrijk dit ook te noteren.

Instituut Joëlle

RECENSIES

In 1 jaar tijd -25 kilo!

Hoe het mijn leven veranderde
December 2020, corona was toen nog volop bezig en hierdoor zat ik genoodzaakt lange tijd thuis op technisch werkloosheid.
Ondanks het feit dat ik dacht dat ik een gezonde levensstijl had bewijs mijn weegschaal het tegendeel. De volle 90kg!
In het verleden deed ik al veel “crash” diëten waarbij ik uiteraard de kilo’s verloor, maar ze kwamen er achteraf even snel bij.
Toen zag ik het dieet restart, en besloot er op 01/01/2021 mee te beginnen, eerlijk gezegd met het idee van we kunnen maar proberen en zien wel wat het geeft!
In het begin was de grootste shock , niet qua dieet maar gewoon beseffen dat mijn gezonde levensstijl alles behalve gezond was.
Samen Met Joelle maakte ik weekplanning op, en als je u hieraan houdt dat mag het resultaat er zijn!
Ik kon echt 24/24 7/7 terecht bij Joelle voor al mijn vragen of problemen.
En als ik eens een minder week had qua gewichtsverlies en ik dacht van jaja kan gebeuren wees Joelle me steeds op het feit dat er altijd een oorzaak is waarom er geen gewichtsverlies is, en dit had ik echt wel nodig want stel u voor als u diëtiste zegt van jaja kan gebeuren dan haal je toch geen resultaat?  (wat ik soms wel stiekem hoopte dat ze mij zou ontzien, maar nu zo blij dat ze dat nooit deed)
Na 1 jaar restart was ik 25kg kwijt! #trostopmezelfenJoellevoordebegeleiding
Ik heb het restart dieet steeds gecombineerd met sporten, wat voor mij mijn uitlaat klep is geworden, ook om mijn mindere dagen te compenseren, wat laten we eerlijk zijn ik eet ook nog eens frietjes van de frituur maar de dag erna ga ik dan 10km lopen ipv 5 als compensatie.
Nu bijna 2jaar later kan ik met trots zeggen dat ik mooi mijn gewicht hou.
Het dieet restart voelt voor mij niet als een dieet maar als een aanpassing van u dagelijkse routine.
Ik heb me nog nooit zo fit gevoeld.
En ook ik heb soms dagen waarop het helemaal niet gaat, maar dan zeg ik tegen mezelf, als je nu opgeeft was alles voor niets.
Ik ben zo blij dat ik samen met Joelle dit mooie traject afgelegd heb, en ook nu na 2 jaar kan ik nog steeds terecht bij Joelle.
1000 x  dank voor de begeleiding

VOOR & NA

2BC3C982-62C4-43FA-B259-44B3D9F5C1E8
296A6C56-760A-4C99-90F9-43580236700D
EC50B664-9211-4079-B0F3-782C27E9D0B9

Getuigenis van Veronique 

Geleidelijk aan kwamen de kilo’s erbij maar zelf slaagde ik er niet in om deze kwijt te geraken. Vele pogingen en teleurstellingen en een stijgend cijfer op de weegschaal als gevolg. Ik voelde mij echt niet goed meer in mijn vel en wou er iets aan doen maar enkel op basis van voeding en niet met shakes of andere crash diëten. 

En dan kwam Joelle op mijn pad. Ze stelde mij gerust dat het puur op basis is van voeding en natuurlijke producten. En zo ben ik begin januari gestart.

In het begin is het wat zoeken en herorganiseren. Vooral ook goed plannen. Het kwam op zich dan ook goed uit dat het coronatijd was want geen geplande etentjes of uitjes dus ook geen verleidingen en meer tijd.

Er zijn kookboeken waarop je kan terugvallen en je probeert vanalles uit en werkt met eigen gemaakte weekmenu’s en eet dus elke dag lekker en gezond. Je kiest zelf wat je eet. In het begin veel recepten gemaakt. Wat ik minder vond maak ik niet meer klaar en eet dus nu enkel nog de lekkere gerechten en heb totaal niet het gevoel op dieet te zijn. Je kan ook healthy mails bestellen. Dit waren dan mijn restaurantbezoekjes. Eens niet moeten koken en gezond eten. 

Je voelt je veel beter en de weegschaal daalt en ze bleef dalen. Soms eens een dipje want ze daalde niet altijd zoals ik het wou maar ze daalde wel. En nu zit ik aan -14 kg! Wie had dat gedacht ? Ik zeker niet begin januari. 

De grootste steun was voor mij ook de contacten via whatsapp. Met vragen maar ook zorgen kon je bij Joelle terecht en telkens stuurde ze het juiste om terug door te gaan.

Nu zit ik in de fase om mijn gewicht stabiel te houden. Dit lijkt me nog de grootste uitdaging maar we gaan ervoor!

VOOR & NA

C9CD7507-F0EF-470D-B208-2724F9C0E3F8
2CBFBE10-2FFE-4284-A0F6-E7366921AED5
9FDBBEF0-ED9A-4132-9479-813F71A1E6E2
C1B8329D-F719-4F68-94C4-A37964FF315B

In 4 maanden tijd – 13 kilo

Hallo mijn naam is Leen en ik wil jullie iets vertellen over mijn traject “re-start”!
Elk jaar zag ik langzaam de kilootjes erbij komen. Ik wou er iets aan doen maar wist niet wat. Ik had al zoveel geprobeerd nl. diëten, sporten, shakes drinken,… Niets hielp echt! Kilo’s eraf maar daarna kilo’s erbij! Pfff… ik verloor de moed.
Ik kreeg van mijn omgeving te horen “zo zwaar ben je niet” of “je zit in je blokjaren ?? daar is niets aan te doen”.
Maar ik voelde me niet goed in mijn vel! ?
Toen hoorde ik van een collega/vriendin over re-start. Nog een laatste poging dacht ik en lukt dit niet dan NOOIT meer.
De eerste 3 weken waren een aanpassing daarna verliep het vlotter. Ik voelde me wel vanaf het begin van  het traject fitter en had meer energie.
En ja ik had af en toe een dipje maar met de steun en babbels van Joëlle ging ik door . Week na week ging het getal op de weegschaal naar beneden. Dat motiveerde me ook om door te gaan.
Nu na 4 maanden ben ik -13kg afgevallen. En het belangrijkste de laatste maand blijft mijn gewicht stabiel.
Re-start is meer dan een dieet, het is een verandering in je eetgewoontes.
Dank je wel Joëlle voor je steun en de begeleiding bij dit project! ❤️
Alleen was me dit nooit gelukt!

VOOR & NA

9EAF56C0-7862-41B3-888B-E72235CB6707
56E85438-B365-4B02-90C4-20FD82709DB6

Nog een super resultaat met ons Restart dieet in combinatie met de bodysculptor.

Al een paar jaar kwamen de kilootjes er gestaag bij.  Door de menopauze krijg ik ze er niet af, dacht ik. Maar ik werd niet blij als ik in de spiegel keek. Dankzij de aanbeveling van een vriendin kwam ik bij Joelle terecht. Met het restart dieet en de steun van Joelle kreeg ik er de kilo’s vrij vlot af. 7 weken later en 9 kilo lichter kan ik alleen maar zeggen: het was het meer dan waard! Bedankt Joelle, bedankt ontwikkelaars van het restart dieet. Ik  begrijp nu ook beter wat ik moet doen om de zachte maar hardnekkige klim van de kilo’s te vermijden.

VOOR & NA

IMG_5997
IMG_6001
IMG_5999

Maddy verloor maar liefst 13,6kg met ons Restart dieet!

VOOR & NA

eZy Watermark_03-09-2021_03-53-34PM
eZy Watermark_03-09-2021_03-57-52PM
eZy Watermark_03-09-2021_03-55-53PM

-14kg voor deze dame en wat ziet ze er fantastisch uit! ?

Nooit gedacht, maar toch gedaan en meer dan gelukt.  In geniep volgde ik de restart recensies…twijfelde enorm en waagde toch de stap. Ging bij joëlle langs kreeg goede uitleg en tof startpakket… fase 1 was de 2de week pittig maar viel uiteindelijk mee… de wekelijkse controle was keer op keer ne boost om verder te doen. En zeker door de goede begeleiding door joëlle. Nu al tijdje in leeffase en loopt supergoed. In de week eten we zoals in fase 2 en weekend is het feest… bijna 14kg lichter en veel sportiever dan ervoor. Mercie joëlle  …  zo dankbaar!!!

VOOR & NA

IMG_6005
IMG_6004
IMG_6003

Super mooi resultaat van deze lieve lieve dame met ons Restart dieet❤️ Proficiat Patsy?

Hoe RESTART mijn leven veranderde.

Na het verhaal van Christoff in de Gert late Night show waar hij vertelde dat hij op korte tijd heel wat kilo’s was afgevallen heb ik contact opgenomen met Joëlle Delens zijn diëtiste. Een super sympathique jonge dame met veel ervaring en passie voor haar beroep.

Zelf ben ik altijd een kleine eter geweest, toch kwamen de kilootjes er één voor één met de jaren bij. Ik probeerde op mijn eten te letten, te sporten en meer water te drinken maar niets hielp. Met de RESTART kookboeken en super coaching van Joëlle leerde ik een andere manier van eten kennen. Neen, niet met shakes of zakjes maar met verse groenten, fruit, mager vlees, kip of vis. Wat ik heel raar vond was dat ik meer moest eten dan voorheen. Met 3 hoofdmaaltijden, 3 gezonde tussendoortjes  en min 1,5 l water per dag was mijn maagje goed gevuld en had ik geen drang meer naar mijn chips moment elke avond. Ik ging  elke dag minimum een half uurtje wandelen. Tot mijn verbazing vlogen de kilo’s er af en kreeg ik steeds meer energie. Nu voel ik me super in mijn vel. Het is leuk om een paar maten minder te mogen shoppen. Mijn vriendinnen konden hun ogen na mijn eerste weken RESTART niet geloven. Ondertussen zijn er al 4 gestart met het dieet en vliegen ook bij hun de kilo’s eraf. Het is zeer fijn om ook hun te zien stralen nu ze  met succes aan het vermageren zijn. Ik kan terug genieten van al het lekkers en weet nu perfect wat ik moet doen om op gewicht te blijven. Zelf ben ik blij en fier om met 7,5 kg minder mijn streef gewicht te hebben bereikt?.  Dankjewel Joëlle je bent een TOP Coach ??xxx

VOOR & NA

IMG_6010
IMG_6012
IMG_6011

Zo trots op deze prachtige dame! -13,7kg met ons Restart dieet. Lees haar verhaal hier ?

Wat heeft Restart met me gedaan de afgelopen maanden.

Heel veel! Daarom vertel ik jullie hoe het mij gelukt is.

En kan ik jullie hopelijk inspireren om vandaag nog met Restart te starten. ?

2 jaar geleden kwam ik in mijn menopauze en kwamen de kilo ‘s maand per maand bij. Begon me ongelukkig en neerslachtig te voelen.

Was steeds moe. Opgeblazen gevoel, niets van energie of positieve vibe.

Trooste me met het feit dat die koekjes/chips/hapjes of extra portie het nu ook niet meer zal uitmaken.

De ene dag had ik alles, de andere dag was ik rigoureus in mijn voeding om daarna terug….

Tot ik Restart en Joëlle leerde kennen.

Die dag is alles veranderd voor MIJ.

Je wordt echt tot je streefgewicht begeleid 7op7(online)

Ik heb het geluk de allerliefste coach in mijn Restart traject te ontmoeten. Die je 100%blijft steunen en haar positieve energie steeds met je deelt zodat je volgoedemoed met even veel enthousiasme dit traject volgt en zo dichter en dichter je doel ziet bereiken. Nooit is haar iets te veel.

Heb tijdens mijn Restart dieet. Mijn coach Joëlle al eens een mailtje gestuurd om haar te bedanken.

Tenslotte!

Restart mag je niet zien als een dieet, maar als een levensvisie. (dit is hoe ik het zie)

Succes aan iedereen die met RESTART start  Jullie kunnen dit ook?

VOOR & NA

IMG_6007
IMG_6006
IMG_6008
IMG_6009

Nog een top resultaat met ons Restart dieet ?  ontzettend trots op haar!

Joelle en ik kennen elkaar al sinds de start van haar zaak. De laatste tijd poste ze regelmatig over het ReStart dieet. Ik vroeg Joelle om me even op te bellen en mij de uitleg te geven. Na ons gesprek was ik zo enthousiast dat ik onmiddellijk ja zei.

 

Ik ben nooit de magerste van de hoop geweest en ik heb altijd al moeten letten op mijn eten (geen frisdrank, geen dessertjes thuis, …  en ben daar ok mee. Echter in de laatste vijf jaar had ik een jojo beweging gemaakt waarbij ik in totaal 16kg was bijgekomen. Ik had er zelf wel al 5 afgekregen maar ik bleef maar wat aanmodderen. Mijn lichaam was gezond en dat was het belangrijkste. Die 10 kilo… ach.

 

Het is nooit een goed moment om te starten maar na de telefoon dacht ik, ik heb niets te verliezen.

 

Joelle overtuigde mij door een paar aanpassingen aan mijn dieet te doen dat ik heel snel resultaat zou zien.

Ik ben zelfstandig dus eten komt op de laatste plaats, behalve tijdens ontspan momenten, lees, restaurant bezoekjes.

Beginnen met een glas citroen water, minder koffie, effectief ontbijten, 3 gezonde snacks per dag en 2 maaltijden met groentjes en proteïne is een zeer evenwichtig dieet en helemaal niet moeilijk om te volgen.

 

Dankzij de begeleiding van Joelle was ik overtuigd om vol te houden, ik wou haar en mezelf niet teleurstellen.

Op sommige momenten moest ik wel echt op karakter “nee, nu niet” zeggen. Het resultaat = ik viel gemiddeld 1kg per week af.

 

12 weken later ben ik 11kg kwijt. Intussen ga ik al terug op restaurant en doe ik terug terrasjes met vrienden.

 

Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik had dit echt nodig en ik ben zo blij dat Joelle er was om mij te begeleiden.

Ik kan het iedereen aanraden en wat zijn 12 weken in een mensenleven?

Als het resultaat een nieuwe gezonde levensstijl is samen met een gezonder lichaam.

VOOR & NA

IMG_5996

Deze topper bereikte ook haar streefdoel met ons Restartdieet! Proficiat Valerie!

5 maanden na mijn 2de zwangerschap bleven er nog te veel kilo’s plakken waardoor ik nog steeds niet in mijn kleren kon.

Tijdens Gert late Night hoorde ik Christophe babbelen over een Joëlle in Melle. Ik heb contact opgenomen en ben gestart met het programma. Wel eventjes wennen want het vereist een strakke planning, schema’s opmaken en nieuwe recepten klaarmaken. Je bent bezig met wat je eet. De eerste weken vliegen de kilo’s er af, heel motiveren. 11 weken later en 9,1 kg lichter heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ook de mindset en energie is weeral helemaal top! Bedankt voor de goede coaching!

VOOR & NA

IMG_6013
IMG_6016
IMG_6015
IMG_6014

Getuigenis van een tevreden klant

Over 5 weken gestart met een super tof dieet. 6 x eten. al dikwijls zoals zo velen van alles geprobeerd, maar bij Joëlle geraak je van bij het eerste moment gemotiveerd, steeds duidelijke uitleg en steeds klaar om je te helpen, nooit is haar iets te veel.  Een dieet om vol te houden,en vooral omgaan met gezonde voeding, dat was mijn doel heel gewoon een nieuwe levens wijze om steeds wat meer tijd in gezonde voeding te steken, op een kwartier heb je soms de beste gezonde gerechten voorgeschoteld, zeker de moeite waard om te starten en zeker geen honger gevoel, ik ga nog zeker er voor zorgen dat ik deze gezonde levensstijl blijf volhouden, daar ga ik voor, Dankjewel Instituut Joëlle ???

VOOR & NA

voor en na restart dieet instituut joelle

-13,7kg op 5 weken! ?

Ik ben heel sceptisch gestart met Restart

Hoe ga ik dit uithouden, ik ben per slot van rekening een levensgenieter, een pintje, zakje chips, wijntje aan tafel en vooral altijd een dessertje na mijn eten. Tussendoor grabbelde ik gretig naar koekjes en chocolade. En toch, ik maakte de klik, er moest iets veranderen. 3 cijfers op die weegschaal zou echt te veel worden. Ik rij te paard, mijn hobby maar vooral mijn passie. Op jumping had ik het ook lastig. Het is mijn ding en ik begon me ‘oud’ te voelen. Dacht van dit hou ik niet lang meer uit.

Nu, na mijn behaalde eigen opgelegd streefgewicht te behalen ben ik zo gelukkig en vooral tevreden met het resultaat. Niet alleen de cijfertjes op de weegschaal maar vooral mijn lichaam die volledig ‘geresart’ is. Ik hoef geen trapje meer om op mijn paard te springen. Op jumping voel ik me nu jonger en alles gaat veel vlotter. Geen last meer van mijn knieën en minder vlug moe. Heb bakken energie. Ik ben nu in mijn Restart Leeffase en besef dat ik nooit terug wil. Ik let dus op en toch kan ik nog genieten. Van gezonde voeding. In het weekend kan er wel een pintje bij en dat pintje is nu echt genieten. Mijn eten smaakt me. Dat had ik nooit durven zeggen van gezonde voeding. Ik heb ook geen behoefte meer aan al dat suiker en chips. Een appel smaakt al even lekker.

Restart is zoveel meer dan diëten, dank aan mijn coach, die ook mijn dochter is, werd ik streng maar rechtvaardig wekelijks gecontroleerd op wat ik at. Mijn voedingslijstjes werden gretig gecontroleerd en aangepast waar nodig.

Dank mijn coach, mijn dochter om me te doen inzien dat dit een goede optie was tot een beter leven. Gewoon top!

VOOR & NA

Lees hier het prachtige verhaal van Martine

Ik ben eigenlijk altijd iemand geweest die op mijn gewicht moest letten. 20 jaar geleden heb ik weight watchers gevolgd en zo vier ik maar liefst 20kg af. Met mijn lengte van 1m52 woog ik 50kg, dit was ideaal voor mij en kon dit zo jaren houden. Gedurende de week lette ik enorm op met wat ik at en in het weekend liet ik met gaan! 3 jaar geleden was de menopauze daar en vlogen de kilo’s er weer aan. Dan kwam er ook nog eens Corona bij. Het cijfer op mijn weegschaal was confronterend , 8kg erbij. Heb dan nog een kuur gevolgd met 2 shakes per dat als maaltijdvervanger, resultaat ik verloor 4 kg maar kreeg er ook darmproblemen bij en moest dit stoppen. Door Corona bleef ik mijn eigen sussen met woorden, ‘t us al wat ik nog heb, een aperoke en lekker eten. Zo belandde ik in een vicieuze cirkel. Durfde niet meer op de weegschaal, droeg alleen nog gemakkelijke, losse kleding. Ik voelde mij zo slecht ik mijn vel,liep er ongelukkig bij omdat mijn kast vol leuke kleding hing waar ik niet meer in paste. Bovendien was ik voor mijn omgeving niet meer te genieten. Tot de dag dat ik bij Joëlle langsging voor schoonheidszorgen en ik haar vertelde over mijn probleem. Zij vertelde mij over het Restart dieet. Heb dit eerst thuis even laten bezinken en besloot het er op te wagen. Ik maakte een afspraak en Joëlle legde mij het dieet volledig uit. Ik werd gewogen en kreeg een mooie doos mee met alle tools in die mij zouden helpen mijn resultaat te behalen. De eerste 12 dagen was er de ampul als hulpmiddel om mijn lichaam in balans te brengen en hongergevoel en trek ik suiker weg te nemen. Ik begon in mezelf te geloven,maakte de klik ik mijn hoofd en ging er totaal voor. Het dieet bestaat uit 3 fases. In de eerste fase, die de strikste is, worden voedingsmiddelen weggelaten zoals koemelk, brood, patatjes, alcohol en bewerkte suikers. Ik ging doelgericht winkelen volgens mijn plannetje die ik opgemaakt had, mijn winkelkar bestond uit alleen maar uit groenten,fruit,yoghurt kortom alleen gezonde dingen. Ik had zeker geen honger want moest 6x per dag eten en dronk 2 liter water en ‘s morgens op mijn nuchtere maag het lauw glas citroenwater om mijn verbranding op peil te houden. Na 3 weken ging ik over naar fase 2 waar bepaalde voedingsmiddelen werden toegevoegd zoals vette vis, feta, mozzarella… Mijn kilo’s bleven smelten als sneeuw voor de zon en na 8 weken was ik 8kg lichter.

Dit alles heb ik kunnen bereiken door de bijstand van mijn topcoach Joëlle. Ik volgde haar regelmatig lastig online met mijn vele vragen: mag dit of mag dat en iedere keer binnen een zeer korte tijd kreeg ik antwoord op mijn vragen zelf ‘s avonds laat of in het weekend. Ze was er steeds voor mij bij enige twijfel. Zij was mijn drijfveer en hielp mij enorm op mijn doel te bereiken. Ik weet nu perfect wat ik kan eten en hoe ik moet compenseren als ik eens over de schreef ga. Wat ik wel nog wil meegeven, is dat het belangrijk is dat je beweegt. Door letsels aan mijn rug en nek kan en mag ik niet intensief sporten maar ik begon te wandelen, 2x per dag, ondertussen is dat zo een 10km per dag, het is een verslaving geworden. Het helpt zeker mee om te vermageren. Ik schreef ook elke week ik mijn boekje wat ik effectief elke dag gegeten had en stuurde dit zo door naar mijn coach samen met mijn gewicht van die dag. Een ander hulpmiddel waren de fantastische kookboeken die ik mij aanschafte, door de lekkere receptjes werd dit direct niet eentonig maar zeer gevarieerd en gemakkelijk vol te houden. Ik heb nu een gezonde geest in een gezond lichaam en sta weer positief in het leven. Ik blijf deze gezonde levensstijl aanhouden, dit staat vast! Dikke merci Joëlle zonder jou was dit niet gelukt!

VOOR & NA

1E2E1301-0BD0-4559-B36D-769524C61387

Anonieme getuigenis van een tevreden klant

Plots kan je jezelf niet meer horen.. constant het gezaag rond hoe je eruit ziet, de kledij die je wil dragen past niet , je ziet jezelf niet graag ,… na verschillende zaken te hebben geprobeerd , en vooral ongezonde dingen kwamen we bij restart .. opnieuw wat sceptisch of dit dan wel zou werken maar ik zag bij een vriendin hoe snel zij resultaat had dus wou ik dit ook wel eens testen.. na 1 week zag ik al resultaat wat voor motivatie zorgt om dit verder te doen maar wat vooral belangrijk was en een enorm verschil was de massa’s energie die ik kreeg ! Ik dacht altijd wel al gezond te eten maar door nog kleine aanpassingen te doen in mijn eetpatroon zag ik verschil.. Ik zou het alvast alleen maar aanraden aan mensen die wat gewicht willen verliezen of massa’s energie willen krijgen ! ? Gezond, gemakkelijk en een zichtbaar resultaat op korte en lange termijn .. ik zal alvast dit eetpatroon blijven aanhouden gewoon omdat het een levenstijl is geworden ..

In totaal ben ik op 12 weken 10 kg kwijtgespeeld.. nog nooit zo blij geweest om iets te verliezen ??? verder is de begeleiding echt top ! Bij elke twijfel of dipje is er Joëlle die je telkens gaat motiveren! Het feit dat je weet dat er iemand is die elke week vraagt hoe alles verloopt en alles strikt opvolgt doet wonderen ! Er is altijd onmiddellijk een antwoord bij vragen .. topcoach!! ???? Bedankt ! !

VOOR & NA

d528864b-fe18-4cdf-8715-9abad31cca7c

Anonieme getuigenis -14,2 kilo met Restart dieet

In november ben ik gestart met het online restartdieet bij Joëlle. Voor mezelf had ik uitgemaakt dat dit mijn laatste dieetpoging zou zijn. Heb er toch al een tiental geprobeerd, maar zonder topresultaat. Dankzij de begeleiding van Joëlle en het restartdieet is het mij na al die jaren gelukt om in 3 maanden 14kg af te vallen!! Voor mij was dit niet echt een dieet, maar eerder een verandering van levenswijze. Het is een aanrader voor iedereen!

VOOR & NA

Anonieme getuigenis -15,1 kilo met Restart dieet

Aan m’n coach Joelle!

Ik worstel al heel m’n leven met overtollige kilo’s! Dan terug es op en af.. alle proteïne diëten gedaan.. noem ik ze.. Herbalife, rain pharma , kyaline… Pff altijd op en af met de kilo’s! Maar niet blijvend. Net voor de tweede lockdown kwam een goede vriendin af.. zouden we Restart niet es doen! En we zijn begonnen met een super gemotiveerde coach en daarna online wekelijkse berichtjes te sturen! En toch elke week vermageren! Zelfs tijdens de feestdagen! Vandaag 15kg minder! Maar het belangrijkste dat ik nu bewust ben van wat ik vroeger at en hoe ik gezond zonder honger te hebben kan eten! Merci aan m’n super gemotiveerde coach Joëlle! Ge doet dat super! En ik ga strak en blij de zomer tegemoet

VOOR & NA

Anonieme getuigenis -13,7 kilo met Restart online

Al van kleins af aan had ik het moeilijk met mijn gewicht. Ik heb sinds toen altijd met licht
overgewicht doorheen het leven gestapt. Ik vond het regelmatig moeilijk om naar school te gaan omdat er wel altijd pestkoppen aanwezig waren. Naarmate het ouder worden kreeg ik meer besef over mijn eigen lichaam, hoe ik eruit zag en maakte ik ideaalbeelden. Met deze beelden had ik het heel moeilijk. Ik wilde zo graag er anders uitzien, maar waarom is dat toch zo moeilijk? 

Ik heb doorheen de verdere jaren  veel geprobeerd maar dit resulteerde steeds tot een rebound-effect. Het gevoel van falen dat steeds ontstond, was over de tijd heel demotiverend. Ik probeerde op mijn eten te letten, te sporten, etc.

Op dit moment ben ik fier met wat ik bereikt heb en voel ik me veel beter in mijn lichaam zowel fysiek en mentaal. Voor mij is dit zeker niet het einde, want graag ga ik verder met de tips en tricks die ik geleerd heb. Mijn ideaalbeeld is in zicht en hier wil ik niet in opgeven. Geef niet op, want jouw doelen zijn dichterbij dan je denkt. Je kunt veel bereiken! Een nieuw gezond gevulde koelkast, is een nieuwe ik! Getuigenis (22jarige studente)

In oktober 2020, heb ik regelmatig de reclame van restart zien passeren. Als je reclame ziet, dan ga je toch eens opzoeken, neen? Dat heb ik alleszins gedaan.  Dit zorgde ervoor dat ik van start ging met dit online programma restart. Online? Ja, dat lees je goed. Covid-19 volgt je overal mee he. Maar online of niet, het heeft weldegelijk vruchten afgeworpen. Het heeft ervoor gezorgd, met de begeleiding, dat ik mijn “gezond”” streefgewicht bereikt heb. Het heeft me bovendien een nieuwe stijl van eten aangeleerd. Het heeft mijn smaakpallet vergroot, want wat ik nu eet, was een grote “no go” in het verleden. Het heeft me geholpen te plannen en te structureren van wat, wanneer en hoeveel ik zal eten. Het heeft me laten stilstaan bij mijn zelfzorg, wat heel belangrijk is als mens. Ik ben gaan luisteren naar mijn eigen lichaam. Maar naast het eten is sporten ook belangrijk. Dit heb in in tussentijd ook gedaan. Naast het actief beroep, koken, … maakte ik plaats voor beweging. Ik ga regelmatig gaan lopen, wandelen, maar ook volg ik een online sportprogramma. Je kunt dus zien dat met de motivatie en steun van naasten, de juiste begeleiding, voeding en beweging,  jouw doel zeker kan bereikt worden. Zo kan er gezegd worden dat samen reizen ervoor zorgt dat je ver kan reizen.

Hey Joelle, graag wil ik je het volgende nog meegeven. Ik wil je ten eerste bedanken voor de begeleiding die je me hebt aangeboden. Zonder jouw motivatie zou het een stukje moeilijker gegaan zijn. De tips en tricks die je me hebt aangeleerd zal ik zeker niet vergeten. Deze zitten goed in mijn achterhoofd, ik zal ze toch wel heel mijn leven meedragen! Ik ben blij dat ik met jou deze uitdaging bent aangegaan. Ten tweede wil ik je ook vertellen dat ik niet alleen was om dit programma te volgen. Mijn vriend heeft me hierin gesteund en hij heeft deze tips ook opgenomen. Dus eigenlijk heb je niet alleen mij een groot plezier gedaan maar heb je hem ook onrechtstreeks geholpen. Ook hij is je er dankbaar voor!  Op dit moment ben ik nog nooit zo trots geweest op mezelf, ik zal de periode zeker niet vergeten! Enorm bedankt voor alles!!

VOOR & NA

Anonieme getuigenis van een tevreden klant

Restart, zoveel meer dan een dieet! Een slagzin die meteen mijn aandacht trok. Na 2 zwangerschappen had ik wel een aantal bijkomstige kilo’s die ik niet op eigen houtje kwijtgeraakte. Na contact met Joëlle die me wat meer info gaf over de werkwijze van Restart was ik overtuigd. Dit ging ik proberen!

De eerste fase verliep zeer vlot,dit is de ‘moeilijkste’ want hierin ga je je eetpatroon aanpassen maar zonder probleem rol je in dit nieuwe patroon en Joëlle is er steeds om je met raad en daad bij te staan. Een echte mentor!

Na 3 maand ben ik 10kg kwijt en weeg ik zelf minder dan voor mijn eerste zwangerschap! Een gelukkige Restarter! Het is een nieuwe gezonde manier van eten en ik hou perfect controle over mijn gewicht!

 

Op 18 mei 2020 ben ik gestart met Restart Online. Ik had in de week er voor afgesproken met Joëlle via FaceTime, in dit gesprek toonde ze mij hoe Restart werkte aan de hand van de boekjes en hoe ik mijn weekplanning moest opstellen. Ik stuurde wekelijks mijn planning aan haar door en Joëlle stuurde bij waar nodig, ook kon ik steeds bij haar terecht via telefoon of whatsapp als ik vragen had.

Wanneer een volgende fase eraan kwam, had ik in de week ervoor een FaceTime-gesprek met Joëlle, zodanig dat mijn planning nog tijdig kon opgemaakt worden  om haar door te sturen.

Ik kan Restart online alleen maar aanbevelen. Een degelijke online begeleiding van Joëlle en geen vraag is haar teveel! Ik weeg 10kg minder en heb een nieuwe levens-/eetstijl. Ik kan dit iedereen aanbevelen, ook vanop afstand kan je werken aan je figuur werken. Niet wachten, RESTARTEN!

VOOR & NA

Anonieme getuigenis van Restart programma

Restart, het proberen waard nu ik 50 ben en de kilo’s wat makkelijker blijven hangen, dacht ik maar wat voor mij belangrijk is; hoe behoud ik mijn gewicht erna want afvallen is niet mijn grootste probleem maar netjes op gewicht blijven wel. Het jojo effect dus. Met restart kreeg ik de juiste begeleiding, het is niet enkel afslanken maar een mindsetting qua voeding, anders leven en anders eten en op langer termijn leren compenseren. Een cheatmeal kan maar compenseer het dan later met lichtere maaltijden.

Dat afslankmaaltijden niet persé saai een smakeloos hoeven te zijn heb ik ook geleerd. Ik geniet nu meer dan ooit van elke maaltijd en elk tussendoortje. Eet veel meer groenten en fruit. Het feit om te kunnen terugkoppelen naar mijn coach helpt ook enorm en de wekelijkse weegcontrole is een tool die althans voor mij onmisbaar is.

Na wat kilo’s minder lukt ook alles beter. Meer energie en zin om te bewegen. Pijn in gewrichten verdween. Gewoon gezonder leven is zo een grotere levenskwaliteit. Ook het ‘beter in mijn vel-gevoel’ maakt van mij een aangenamer persoon. Dank aan restart, en de naam zeg het zelf, ben ik opnieuw gestart met ‘anders’ leven en dank aan mijn coach blijf ik geloven in mezelf.

VOOR & NA

Anonieme getuigenis Restart Afslanktraject

“Half augustus nam ik de beslissing voor mezelf. Ik wou graag een 7 tal kilo vermageren. Ik nam contact op met Joëlle en mocht de dag nadien al gaan voor een gesprekje. In dit gesprek toonde ze mij verschillende manieren om dit aan te pakken.

Restart sprak me het meest aan. Joëlle toonde mij, zoals een echte onderwijzeres, hoe Restart werkt. Alles was heel duidelijk. Ze hielp me om mijn weekplanning correct op te stellen. Dit lukte heel goed. Ik stuurde deze elke week door en ze stuurde me bij indien nodig.

Ik had ook heel veel aan al de bemoedigende sms’jes.. zelfs op afstand hield ze me in het oog..en hielp ze me super! Ze gaf me steeds het gevoel “jij kan het en doet het super goed”. Dat gaf me vleugels!

Sinds ik startte met Restart (19 augustus) ben ik een 10 tal kilo kwijt. Dat had ik zelf niet durven dromen. Ik heb echt een nieuwe eetstijl nu en voel me daar fantastisch bij.
Sinds “Restart” en “Joëlle” heb ik veel meer zelfvertrouwen. Nu ik mijn streefgewicht behaalde kan ik nog steeds bij haar terecht met vragen… Zalig! Restart kan ik echt iedereen aanbevelen… de beste keuze die ik ooit maakte!

VOOR & NA

Anonieme getuigenis Restart Afslanktraject

Tijdens de eerste lockdown vlogen de kilo’s er galant weer aan. Ik heb niet veel nodig om verleid te worden. Gelukkig werd ik er niet van! Toen ontdekte ik via Joëlle restart. Na een beetje twijfelen nam ik contact op met haar en haar enthousiasme stak mij onmiddellijk aan alsook de visie van restart. Wie kan er nu tegen gezonde voeding zijn. Maar toch.. al zoveel diëten geprobeerd! Zou dit wel lukken. En het lukte!!!!!

De eerste week was ik al 3,8kg kwijt. Nu na 8 weken is er een verschil van 10 kg! Dit resultaat had ik zelfs nog niet durven dromen. Liep alles van een leien dakje? Soms niet! Er waren momenten van twijfel, onzekerheid. Maar de begeleiding van Joëlle is super persoonlijk.

Een grondige analyse van mijn planning, een evaluatie van de voorbije week, tips en tricks om de week vlot door komen een berichtje tussendoor met de vraag of alles OK is! Heel dikke merci hiervoor Joëlle. Ik voel mij terug goed in mijn lichaam, heb veel energie, zin om aan de dag te beginnen.

Na 8 weken heb ik een ander mindset en ben klaar om mijn goed eetpatroon verder toe te passen en te genieten van het leven op een gezonde manier. Joëlle, ik hoop dat je nog veel vrouwen en mannen op het goede spoor kan zetten met restart! MH

VOOR & NA

VOOR & NA

Beste restarters,

Na een huisdokter consult ben ik doorverwezen naar joelle !

Ze had namelijk  een patient die goede resultaten had bij joelle.

Zo gezegd zo gedaan want ik voelde mij eigenlijk niet zo goed meer in mijn vel ,

Na een ongeval en een depressie zijn de kilotjes er aan gevlogen met als gevolg dat ik al snel 130kg woog.

Ik ben in oktober 2022 begonnen met de restart voor 6 weken. de kilotjes vlogen er af ik stond er van versteld dat het zo goed ging en best toch nog veel mag eten maar gezond he!

Maar als het goed zit in je hoofd en met een goede begeleiding zoals joelle komt het prima in orde.

We zijn nu februari 2024 en ik ben 30kg lichter geworden en het gaat prima met mij ik beweeg al vlotter en er gaan nog kilotjes af ondanks ik toch nog geniet van eten en drinken !

Het is of of of niet en en en met dank aan de coach joelle

Vele groeten marion

STARTEN MET AFSLANKEN?

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
× Hoe kan ik je helpen?