Gratis verzending in onze shop vanaf € 100

Top
afslankprogramma

RESTART

WAT IS HET RESTART AFSLANK PROGRAMMA?

  • uitgebalanceerd traject met gezonde en natuurlijke voeding.
  • in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement.
  • vermindert groot deel van je fysieke klachten en zorgt voor ontgifting, meer levensvreugde en energie.
  • we doorlopen de 3 fasen samen met jouw mentor.
  • ons einddoel: Je ideale gewicht bekomen en levenslang behouden.
  • word je eigen coach. Dit zorgt voor een mindshift waardoor je levenslang van je gezonder lichaam kan genieten.

WAT KLANTEN ZEGGEN:

“Joëlle is een topdame. Altijd vriendelijk, altijd behulpzaam en ze gaat enkel voor de beste begeleiding. Ik maak al jaren gebruik van hun diensten maar dank zij het RESTART voedingsprogramma ben ik zelfs 10 kg kwijt geraakt in 2 maanden tijd. Zonder de begeleiding van Joëlle had ik het nooit volgehouden.”

STARTEN MET AFSLANKEN?

FASE 1 DE ONTGIFTINGSFASE

De eerste fase is de meest stricte fase met als hoofddoel je lichaam zich laten herstellen. Je neemt elke dag een ampul en er worden enkele voedingsingrediënten weggelaten. Zo gun je je maag en darmen rust. Je eet alleen lichte voeding opdat beide zich zouden herstellen. Zo ontdoet je lichaam zich van afvalstoffen.

Deze fase duurt twee tot zes weken.

FASE 2 DE ZOEKFASE

In de zoekfase gaan we op zoek naar wat werkt voor jouw lichaam en wat niet. Zo ontdek je welke voedingsstoffen je nodig hebt om een stabiel gewicht te behouden en welke je beter mijdt. In deze fase blijf je afslanken, op een tempo op maat.

De duur van deze fase is afhankelijk van je reacties op de voedingsmiddelen, je streefgewicht en hoe gevoelig je bent aan overgewicht.

.

FASE 3 DE LEEFFASE

In deze fase stellen we een plan op om je gewicht en levensstijl te kunnen behouden na Restart en zonder begeleiding. Wij hopen jullie op deze manier te leren levenslang je gewicht te behouden, te leren compenseren en vooral jezelf te leren kennen…

Instituut Joëlle

AMPUL

100 % Natuurlijk. De energetische ampul neem je enkel in de eerste fase. De basisvloeistof is gedestilleerd water dat werd aangelenkt met citroenzuur en carnitine. Deze vloeistof werd vervolgens geënergetiseerd.

Snel resultaat op een gezonde manier. Deze energie wordt bij het innemen van de ampul door je speekselklieren opgenomen waardoor je vetverbranding verhoogt en je hongergevoel onderdrukt wordt.

Resultaat: je grijpt minder naar snacks, brengt je emotioneel in balans en boek je sneller resultaat.

STARTEN MET AFSLANKEN?

DE WEEKPLANNER

In de zoekfase weeg je je elke ochtend en noteer je alles wat je eet in de weekplanner. Als je je op een bepaald punt niet goed voelt, maagpijn, diarree of wat dan ook kunnen we snel op zoek naar de oorzaak. Het is dus belangrijk dit ook te noteren.

Instituut Joëlle

RECENSIES

Anonieme getuigenis van een tevreden klant

Plots kan je jezelf niet meer horen.. constant het gezaag rond hoe je eruit ziet, de kledij die je wil dragen past niet , je ziet jezelf niet graag ,… na verschillende zaken te hebben geprobeerd , en vooral ongezonde dingen kwamen we bij restart .. opnieuw wat sceptisch of dit dan wel zou werken maar ik zag bij een vriendin hoe snel zij resultaat had dus wou ik dit ook wel eens testen.. na 1 week zag ik al resultaat wat voor motivatie zorgt om dit verder te doen maar wat vooral belangrijk was en een enorm verschil was de massa’s energie die ik kreeg ! Ik dacht altijd wel al gezond te eten maar door nog kleine aanpassingen te doen in mijn eetpatroon zag ik verschil.. Ik zou het alvast alleen maar aanraden aan mensen die wat gewicht willen verliezen of massa’s energie willen krijgen ! 🥳 Gezond, gemakkelijk en een zichtbaar resultaat op korte en lange termijn .. ik zal alvast dit eetpatroon blijven aanhouden gewoon omdat het een levenstijl is geworden ..

In totaal ben ik op 12 weken 10 kg kwijtgespeeld.. nog nooit zo blij geweest om iets te verliezen 😅🤩🥳 verder is de begeleiding echt top ! Bij elke twijfel of dipje is er Joëlle die je telkens gaat motiveren! Het feit dat je weet dat er iemand is die elke week vraagt hoe alles verloopt en alles strikt opvolgt doet wonderen ! Er is altijd onmiddellijk een antwoord bij vragen .. topcoach!! 💪🏻💪🏻 Bedankt ! !

VOOR & NA

d528864b-fe18-4cdf-8715-9abad31cca7c

Anonieme getuigenis -14,2 kilo met Restart dieet

In november ben ik gestart met het online restartdieet bij Joëlle. Voor mezelf had ik uitgemaakt dat dit mijn laatste dieetpoging zou zijn. Heb er toch al een tiental geprobeerd, maar zonder topresultaat. Dankzij de begeleiding van Joëlle en het restartdieet is het mij na al die jaren gelukt om in 3 maanden 14kg af te vallen!! Voor mij was dit niet echt een dieet, maar eerder een verandering van levenswijze. Het is een aanrader voor iedereen!

VOOR & NA

Anonieme getuigenis -15,1 kilo met Restart dieet

Aan m’n coach Joelle!

Ik worstel al heel m’n leven met overtollige kilo’s! Dan terug es op en af.. alle proteïne diëten gedaan.. noem ik ze.. Herbalife, rain pharma , kyaline… Pff altijd op en af met de kilo’s! Maar niet blijvend. Net voor de tweede lockdown kwam een goede vriendin af.. zouden we Restart niet es doen! En we zijn begonnen met een super gemotiveerde coach en daarna online wekelijkse berichtjes te sturen! En toch elke week vermageren! Zelfs tijdens de feestdagen! Vandaag 15kg minder! Maar het belangrijkste dat ik nu bewust ben van wat ik vroeger at en hoe ik gezond zonder honger te hebben kan eten! Merci aan m’n super gemotiveerde coach Joëlle! Ge doet dat super! En ik ga strak en blij de zomer tegemoet

VOOR & NA

Anonieme getuigenis -13,7 kilo met Restart online

Al van kleins af aan had ik het moeilijk met mijn gewicht. Ik heb sinds toen altijd met licht
overgewicht doorheen het leven gestapt. Ik vond het regelmatig moeilijk om naar school te gaan omdat er wel altijd pestkoppen aanwezig waren. Naarmate het ouder worden kreeg ik meer besef over mijn eigen lichaam, hoe ik eruit zag en maakte ik ideaalbeelden. Met deze beelden had ik het heel moeilijk. Ik wilde zo graag er anders uitzien, maar waarom is dat toch zo moeilijk? 

Ik heb doorheen de verdere jaren  veel geprobeerd maar dit resulteerde steeds tot een rebound-effect. Het gevoel van falen dat steeds ontstond, was over de tijd heel demotiverend. Ik probeerde op mijn eten te letten, te sporten, etc.

Op dit moment ben ik fier met wat ik bereikt heb en voel ik me veel beter in mijn lichaam zowel fysiek en mentaal. Voor mij is dit zeker niet het einde, want graag ga ik verder met de tips en tricks die ik geleerd heb. Mijn ideaalbeeld is in zicht en hier wil ik niet in opgeven. Geef niet op, want jouw doelen zijn dichterbij dan je denkt. Je kunt veel bereiken! Een nieuw gezond gevulde koelkast, is een nieuwe ik! Getuigenis (22jarige studente)

In oktober 2020, heb ik regelmatig de reclame van restart zien passeren. Als je reclame ziet, dan ga je toch eens opzoeken, neen? Dat heb ik alleszins gedaan.  Dit zorgde ervoor dat ik van start ging met dit online programma restart. Online? Ja, dat lees je goed. Covid-19 volgt je overal mee he. Maar online of niet, het heeft weldegelijk vruchten afgeworpen. Het heeft ervoor gezorgd, met de begeleiding, dat ik mijn “gezond”” streefgewicht bereikt heb. Het heeft me bovendien een nieuwe stijl van eten aangeleerd. Het heeft mijn smaakpallet vergroot, want wat ik nu eet, was een grote “no go” in het verleden. Het heeft me geholpen te plannen en te structureren van wat, wanneer en hoeveel ik zal eten. Het heeft me laten stilstaan bij mijn zelfzorg, wat heel belangrijk is als mens. Ik ben gaan luisteren naar mijn eigen lichaam. Maar naast het eten is sporten ook belangrijk. Dit heb in in tussentijd ook gedaan. Naast het actief beroep, koken, … maakte ik plaats voor beweging. Ik ga regelmatig gaan lopen, wandelen, maar ook volg ik een online sportprogramma. Je kunt dus zien dat met de motivatie en steun van naasten, de juiste begeleiding, voeding en beweging,  jouw doel zeker kan bereikt worden. Zo kan er gezegd worden dat samen reizen ervoor zorgt dat je ver kan reizen.

Hey Joelle, graag wil ik je het volgende nog meegeven. Ik wil je ten eerste bedanken voor de begeleiding die je me hebt aangeboden. Zonder jouw motivatie zou het een stukje moeilijker gegaan zijn. De tips en tricks die je me hebt aangeleerd zal ik zeker niet vergeten. Deze zitten goed in mijn achterhoofd, ik zal ze toch wel heel mijn leven meedragen! Ik ben blij dat ik met jou deze uitdaging bent aangegaan. Ten tweede wil ik je ook vertellen dat ik niet alleen was om dit programma te volgen. Mijn vriend heeft me hierin gesteund en hij heeft deze tips ook opgenomen. Dus eigenlijk heb je niet alleen mij een groot plezier gedaan maar heb je hem ook onrechtstreeks geholpen. Ook hij is je er dankbaar voor!  Op dit moment ben ik nog nooit zo trots geweest op mezelf, ik zal de periode zeker niet vergeten! Enorm bedankt voor alles!!

VOOR & NA

Anonieme getuigenis van een tevreden klant

Restart, zoveel meer dan een dieet! Een slagzin die meteen mijn aandacht trok. Na 2 zwangerschappen had ik wel een aantal bijkomstige kilo’s die ik niet op eigen houtje kwijtgeraakte. Na contact met Joëlle die me wat meer info gaf over de werkwijze van Restart was ik overtuigd. Dit ging ik proberen!

De eerste fase verliep zeer vlot,dit is de ‘moeilijkste’ want hierin ga je je eetpatroon aanpassen maar zonder probleem rol je in dit nieuwe patroon en Joëlle is er steeds om je met raad en daad bij te staan. Een echte mentor!

Na 3 maand ben ik 10kg kwijt en weeg ik zelf minder dan voor mijn eerste zwangerschap! Een gelukkige Restarter! Het is een nieuwe gezonde manier van eten en ik hou perfect controle over mijn gewicht!

 

Op 18 mei 2020 ben ik gestart met Restart Online. Ik had in de week er voor afgesproken met Joëlle via FaceTime, in dit gesprek toonde ze mij hoe Restart werkte aan de hand van de boekjes en hoe ik mijn weekplanning moest opstellen. Ik stuurde wekelijks mijn planning aan haar door en Joëlle stuurde bij waar nodig, ook kon ik steeds bij haar terecht via telefoon of whatsapp als ik vragen had.

Wanneer een volgende fase eraan kwam, had ik in de week ervoor een FaceTime-gesprek met Joëlle, zodanig dat mijn planning nog tijdig kon opgemaakt worden  om haar door te sturen.

Ik kan Restart online alleen maar aanbevelen. Een degelijke online begeleiding van Joëlle en geen vraag is haar teveel! Ik weeg 10kg minder en heb een nieuwe levens-/eetstijl. Ik kan dit iedereen aanbevelen, ook vanop afstand kan je werken aan je figuur werken. Niet wachten, RESTARTEN!

VOOR & NA

Anonieme getuigenis van Restart programma

Restart, het proberen waard nu ik 50 ben en de kilo’s wat makkelijker blijven hangen, dacht ik maar wat voor mij belangrijk is; hoe behoud ik mijn gewicht erna want afvallen is niet mijn grootste probleem maar netjes op gewicht blijven wel. Het jojo effect dus. Met restart kreeg ik de juiste begeleiding, het is niet enkel afslanken maar een mindsetting qua voeding, anders leven en anders eten en op langer termijn leren compenseren. Een cheatmeal kan maar compenseer het dan later met lichtere maaltijden.

Dat afslankmaaltijden niet persé saai een smakeloos hoeven te zijn heb ik ook geleerd. Ik geniet nu meer dan ooit van elke maaltijd en elk tussendoortje. Eet veel meer groenten en fruit. Het feit om te kunnen terugkoppelen naar mijn coach helpt ook enorm en de wekelijkse weegcontrole is een tool die althans voor mij onmisbaar is.

Na wat kilo’s minder lukt ook alles beter. Meer energie en zin om te bewegen. Pijn in gewrichten verdween. Gewoon gezonder leven is zo een grotere levenskwaliteit. Ook het ‘beter in mijn vel-gevoel’ maakt van mij een aangenamer persoon. Dank aan restart, en de naam zeg het zelf, ben ik opnieuw gestart met ‘anders’ leven en dank aan mijn coach blijf ik geloven in mezelf.

VOOR & NA

Anonieme getuigenis Restart Afslanktraject

“Half augustus nam ik de beslissing voor mezelf. Ik wou graag een 7 tal kilo vermageren. Ik nam contact op met Joëlle en mocht de dag nadien al gaan voor een gesprekje. In dit gesprek toonde ze mij verschillende manieren om dit aan te pakken.

Restart sprak me het meest aan. Joëlle toonde mij, zoals een echte onderwijzeres, hoe Restart werkt. Alles was heel duidelijk. Ze hielp me om mijn weekplanning correct op te stellen. Dit lukte heel goed. Ik stuurde deze elke week door en ze stuurde me bij indien nodig.

Ik had ook heel veel aan al de bemoedigende sms’jes.. zelfs op afstand hield ze me in het oog..en hielp ze me super! Ze gaf me steeds het gevoel “jij kan het en doet het super goed”. Dat gaf me vleugels!

Sinds ik startte met Restart (19 augustus) ben ik een 10 tal kilo kwijt. Dat had ik zelf niet durven dromen. Ik heb echt een nieuwe eetstijl nu en voel me daar fantastisch bij.
Sinds “Restart” en “Joëlle” heb ik veel meer zelfvertrouwen. Nu ik mijn streefgewicht behaalde kan ik nog steeds bij haar terecht met vragen… Zalig! Restart kan ik echt iedereen aanbevelen… de beste keuze die ik ooit maakte!

VOOR & NA

Anonieme getuigenis Restart Afslanktraject

Tijdens de eerste lockdown vlogen de kilo’s er galant weer aan. Ik heb niet veel nodig om verleid te worden. Gelukkig werd ik er niet van! Toen ontdekte ik via Joëlle restart. Na een beetje twijfelen nam ik contact op met haar en haar enthousiasme stak mij onmiddellijk aan alsook de visie van restart. Wie kan er nu tegen gezonde voeding zijn. Maar toch.. al zoveel diëten geprobeerd! Zou dit wel lukken. En het lukte!!!!!

De eerste week was ik al 3,8kg kwijt. Nu na 8 weken is er een verschil van 10 kg! Dit resultaat had ik zelfs nog niet durven dromen. Liep alles van een leien dakje? Soms niet! Er waren momenten van twijfel, onzekerheid. Maar de begeleiding van Joëlle is super persoonlijk.

Een grondige analyse van mijn planning, een evaluatie van de voorbije week, tips en tricks om de week vlot door komen een berichtje tussendoor met de vraag of alles OK is! Heel dikke merci hiervoor Joëlle. Ik voel mij terug goed in mijn lichaam, heb veel energie, zin om aan de dag te beginnen.

Na 8 weken heb ik een ander mindset en ben klaar om mijn goed eetpatroon verder toe te passen en te genieten van het leven op een gezonde manier. Joëlle, ik hoop dat je nog veel vrouwen en mannen op het goede spoor kan zetten met restart! MH

VOOR & NA

STARTEN MET AFSLANKEN?

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
× Hoe kan ik je helpen?